enfrdeitptrues

Workshop Schilderen vanuit je Ziel

Van Zat 03 oktober, 2020 10:00 tot 16:15
Geplaatst door Berry Vincenta

Op verzoek gaan we nogmaals de eendaagse workshop Schilderen vanuit je Ziel geven. Hiervoor is geen ervaring met schilderen nodig. Vanaf nu inschrijving geopend.

Je hoeft er geen talent voor te hebben, want we gaan er vanuit dat alles wat je met plezier doet een kunstwerk is!  Je schildert met acrylverf. Via een geleide meditatie ga je proberen de beelden die je innerlijk voelt/ziet te schilderen. Soms in een vorm, soms alleen met kleuren. De creatieve scheppingskracht die op deze wijze vrij komt en je hart raakt, kun je hierna ook gaan gebruiken in jouw dagelijks leven.

We begeleiden je niét in de techniek van het schilderen, maar wel hoe je jouw gevoel vorm kunt gaan geven! Als je wilt krijg je een diepere uitleg wat jouw beelden, kleuren en symbolen spiritueel voor je ( kunnen) betekenen door Berry Vincenta. Durf je deze uitdaging aan ???

Welkom

De kosten zijn 70 euro en daarvoor krijg je de materialen  die nodig zijn voor je schilderijen ( we maken er nl 2!!) Inclusief koffie en/of thee. Voor de lunch moet je zelf even een broodje meenemen.Je schaft zelf twee schildersdoeken aan van 30x40 cm.

 

 


Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven