×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_rsmonials.rsmonials

Vertel hieronder uw ervaring/verhaal. Dit wordt door mij gepubliceerd op mijn site als ik dat wenselijk vind!

Berry is een bijzondere … diep voelende … liefdevolle en mooie vrouw.
Op haar vraag “wat is de diepste wens voor jou op dit moment?” was mijn antwoord “te leren kennen wie Geerteke wezenlijk is!”. Met de toevoeging dat ik daar wat extra handvatten bij zou kunnen gebruiken. Wat meer duidelijkheid wenste in het bewustwordingsproces dat al een lange periode gaande is en waar steeds meer en steeds nieuwe ervaringen worden ervaren. Ervaringen, die mij iets te melden hebben. En dat wat ze te melden hebben soms nog wat achter sluiers lijkt te blijven hangen.

Sluiers die verwijzen naar hele oude herinneringen. Herinneringen die zo oud blijken te zijn. En al zoveel levens mee worden genomen teneinde ze te kunnen transformeren en transmuteren. Herinneringen, die tegelijkertijd ook veel pijn en verdriet met zich mee blijven dragen.
De diepgevoelde soms ook nog onbewuste wens om hier in dit leven van NU een laatste stap of de laatste stappen naar be- en ver-lichting in te kunnen zetten. Zodat er opnieuw ruimte ontstaat voor beweging naar verdere expansie van verdieping van het bewustzijn. Het bewustzijn dat LIEFDE de weg is. Het Christus bewustzijn. Of anders gezegd "Het Opstaan van de Vrouwelijke Christus" zoals Berry dat zo mooi benoemt.
En dat vanuit het bewandelen van die weg in deze dimensie van dualiteit, die er nu eenmaal is, het evenwicht steeds meer en duidelijker wordt benaderd tussen mijn fysieke vorm en mijn energetische vorm. En het steun bieden aan anderen in dit proces. Bij de de dieren (paarden, honden) en hun mensen die op mijn pad komen met hun vragen.

En dan is het heel fijn gehoor te kunnen geven aan en gehoor te vinden voor de wens even een extra paar handen te kunnen omvatten en vast te houden op DIE WEG.
 
Datum van bericht: 18 October 2020
Geplaatst door: Geerteke Kroes
Explorer/Mentor/Coach, Alkmaar
Lieve Berry & Jenny


Toeval bestaat niet in dit universum, wie er ook op je pad komt hij of zij komt altijd met een boodschap of les. Wij hebben elkaar in 2002 ontmoet in Doesburg en na een aantal sessie kwam (de toegevoegde foto ) naar boven. Nu anno 2020 hangt de foto na zoveel jaren weer in de kamer......... Dit alles nadat ik vanuit een roerige maar mooi 20 levensjaren weer bezig ben met mijn spirituele ontwikkeling (die nu wel heel erg in een stroomversnelling raakt). Hoe mooi is het dat jouw website op mijn scherm verscheen. Ik was ergens naar op zoek en kwam jou naam tegen. Hoe is het met jullie en ik vraag me af waarom kom ik weer bij jullie terecht? Hoop snel wat van jullie te horen. Lieve groet Alex Kossen
 
Datum van bericht: 16 Juni 2020
Geplaatst door: Alex Kossen
Terborg
Lieve Berry,

Gistermiddag heb ik jouw boekje, Terwijl de wereld sliep werd ik wakker geroepen, ontvangen. Ik heb het nu uit en het heeft echt mijn ziel geraakt!
Heel bijzonder, voelde heel veel emotie. Wat heb jij veel te verwerken gekregen en zo mooi hoe jij dit hebt weten om te zetten naar kracht. En nu zo bijzondere verbinding hebt met de lichtwereld.
Heb niet hetzelfde als jij, maar toch was er herkenning, ik heb het gedicht op bladzijde 34 al wel 10 keer gelezen, dat komt zo binnen.
Dankjewel, dat je mij hebt geattendeerd op jouw boekje.

Heel veel liefs en een warme hartegroet van,

Riek
 
Datum van bericht: 28 April 2020
Geplaatst door: Riet
Lieve Berry en Jenny


Ikwil jullie bedanken voor het zeer welkom ontvangst

Jullie beide zo op elkaar afgstemd,en met zoveel liefde en zuiverheid vanuit jullie hart hebben dit weekend voor mij tot een onvergetelijk weekend gemaakt.Twaalf gelijkgestemde vrouwen met ieder hun eigen levenspad , dit voelde voor mij als thuis komen.Even stilstaan bij de echte essentie waar het in dit leven omgaat .Authentiek durven zijn ,en respect hebben voor elk indivdu waar die zich ook op het levenspad zich ook bevindt.ik zal zeker de lezingen wat vaker tot mij nemen om op die manier mij zelf er aan te blijven herrineren wat voor taak voor mij is weggelgd om moeder aarde te respectren in al haar facetten. Dank jullie wel dat ik deel uit mocht maken van deze krachtige groep vrouwen. Ook dank voor het sturen van de fotos

Lieve groet corrie
 
Datum van bericht: 28 November 2018
Geplaatst door: Corrie van meel
Reactie vrouwen weekend, Sprundel
Geen
Spiritueel vrouwen weekend 16 tot en met 18 november

Vorig weekend deelgenomen aan het vrouwenweekend.
Genieten van de onvoorwaardelijke liefde die er kan zijn tussen 'gelijkgestemden'. Verbinding, liefde, openheid, tranen, mooie channelings en lekker eten. Super, een aanrader!!!
Een cadeau voor jezelf!
 
Datum van bericht: 26 November 2018
Geplaatst door: Mascha
Alphen aan den Rijn
Spiritueel vrouwen weekend 16 tot en met 18 november

Afgelopen weekend, het weekend van 16 tot en met 18 november mocht ik een spiritueel vrouwenweekend meemaken met Berry Vincenta en haar zus Jenny.
Wat een inspirerende, krachtige en mooie vrouwen!
Het doel van het weekend was om in contact te komen met ‘de godin in jezelf’. Om afscheid te nemen van het oude leven, het leven waar we ons als vrouw laten leiden door oude patronen en daardoor niet staan voor wie we, elk individueel, in wezen zijn.
Twaalf vrouwen hebben zich voor dit weekend aangemeld of zijn uitgenodigd, en op een enkeling na kende niemand elkaar. Ik wist niet wat ik kon verwachten en ook niet wat ‘de godin in mezelf ontdekken’ betekent. Maar met wat een liefde, respect en vooral ook kracht hebben zowel Berry als Jenny mij daar iets van laten meemaken, voelen, laten beleven. We hebben gemediteerd, muziek beluisterd, elkaar met ogen bekeken die iets willen zien/ontdekken van wie die ander is, geschilderd en een heilig ritueel mogen meemaken. Wat een bijzondere ervaring is dit geweest.
De groep werd geleid door Berry met ondersteuning van Jenny. En niet zo maar een ondersteuning. Het was aan de ene kant een heel concrete en praktische ondersteuning in de vorm van heerlijke en super verzorgde maaltijden die ze ons voorschotelde, en aan de andere kant vooral een, ik noem het maar energetische ondersteuning. Want naast het inspirerende programma hebben Berry en Jenny mij iets laten zien, simpelweg door hoe zij zijn, hoe in de praktijk van alledag, leven vanuit je hart eruit ziet en hoe een zielsverbinding eruit ziet. Fascinerend om te zien! Ze staan met beide benen op de grond, heel aards en tegelijkertijd zo in contact met de hogere energetische spirituele wereld. Voor mij een nog grotendeels onbekende wereld. Maar door dit weekend is het een heel klein beetje dichterbij gekomen. Ik heb iets mogen voelen van de kracht die in ons vrouwen zit, als we ons niet meer laten leiden door ‘het oude’ maar op weg gaan naar ‘de godin in onszelf’, het nieuwe leven.
 
Datum van bericht: 21 November 2018
Geplaatst door: Carmelita
Oudenbosch
www.psycholoogrelyveld.nl
Op uitnodiging van Berry en Jenny genoten twaalf wijze vrouwen van een prachtig, spiritueel vruchtbaar weekend in november 2018. Dit vond plaats op een bijzonder rustige locatie, omringd door oude statige bomen in het noorden van Drenthe.

De intense zorg en uitstraling van deze twee krachtige zussen voelde als warme omhullende zonnestralen. We werden gedompeld in liefde en oprechtheid, zowel geestelijk als fysiek. Berry leidde de workshops, meditaties en persoonlijke boodschappen en Jenny zorgde telkens weer voor overvloedige verrassingen bij elke feestelijke maaltijd.

Het is exact deze sfeer waarin wij al heel snel onze zielenverwantschap konden aanvaarden en er in eerlijkheid met elkaar kon worden gedeeld. Blokkerende gecamoufleerde emoties werden getriggerd, waardoor weer ruimte ontstond voor heldere en zuivere gevoelens!

Vanaf het eerste moment van aankomst heb ik mij opgenomen gevoeld als gewaardeerd lid van een grote talentvolle zielenfamilie en nu ik weer thuis ben zit ik met een blij gevoel naar mijn intuïtieve schilderstukken te kijken: nieuwe 'Poorten' hebben zich geopend!

Lieve krachtige vrouwen, jullie warmte en verbondenheid koester ik in mijn hart en zal ik, waar mogelijk uitbundig... of in alle eenvoud uitdragen.

Berry en Jenny, met dit bericht verzend ik op de Golven van Etherisch Goud krachtige vonkjes mee van een mogelijk vervolg!


Liefs Gea.
 
Datum van bericht: 19 November 2018
Geplaatst door: Gea Melinga (Hollestelle)
Al vijftig jaar gehuwd met dezelfde partner, een zoon en een dochter die samen met hun partners gezorgd hebben voor vijf prachtige kleinkinderen.Volkomen ongepland toch weer actief bij jonge kinderen en wel als begeleider op een IBBO-school. Deze letters staan voor Ik Ben Bewust Onderwijs.. Zo is de cirkel weer rond en begeleid ik kinderen in de leeftijd van mijn kleinkinderen om hun creatief vermogen vrij en vreugdevol te durven uiten in o.a.de vorm van tekenen en schilderen.Om deze levenslijn van een ‘onderwijsmens’ zo lang mogelijk actief te houden en steeds krachtiger de Godinnenenergie te kunnen uitstralen, koos ik voor een spiritueel vrouwenweekend bij Berry en Jenny, samen met nog elf gelijkgestemde vrouwen. Dat is een Gouden Keus geweest! Meer hierover in het gastenboek., Havelte
Vandaag 19 november 2018 nagenieten van het spirituele vrouwenweekend in Drenthe. Begeleid door Berry en Jenny op byzonder mooie wijze. Zo genoten van zusterschap, inzicht, creativiteit, heerlijk eten, mooie gesprekken, natuur, verbinding, samen, groei, wijsheid.

Het mooiste voor mij? Antwoord via Berry vanuit het Licht op mijn vraag wat mijn zielendoel is de komende tijd en wat een eerste stap hierin kan zijn.

Ik raad iedere vrouw die ook wenst te groeien en te bloeien aan het volgend weekend mee te doen. Goud waard! En bedenk maar vast een vraag.

Ik ga mee naar Frankrijk als t lukt daar een vrouwenmeerdaagse te organiseren. Jij ook?

Lieve Berry en Jenny het was een voorrecht door jullie door dit weekend geleid te worden vanuit jullie hart en ziel. Met de andere vrouwen samen vormen we een een kring van vrouwenkracht. Wie wil dat nou niet? Ik wel, wij wel. Wees ook welkom. Hartegroet van Anneke
 
Datum van bericht: 19 November 2018
Geplaatst door: Anneke Veerbeek
Ik ben een vrouw die graag meewerkt aan het realiseren van Hemel op Aarde, Oosterbeek
www.atlantis-coaching.com
Vrouwenweekend november 2018

Als ongelovige thomas ben ik het vrouwenweekend in gegaan. Tot dan kon ik mij er geen voorstelling van maken dat mijn ervaring van koud en kil te zijn, in en naar mijzelf, zo ineens een wending kon krijgen. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Samengevat in twee woorden was dit vrouwenweekend voor mij een bron van inspiratie en aspiratie. Inspiratie als een aanwakkerend vuur. Aspiratie als een antwoord daarop.

Inspiratie door de informatie die ik via Berry mocht ontvangen in een hartverwarmende vibratie waarin oordelen plaats maken voor respect. Respect voor wie ik zelf ben en wie de ander is. Haar woorden komen binnen, vanuit een basis met de benen op de grond. In alle nuchterheid wordt ieder aangesproken met daarin verborgen de uitnodiging om zelf op pad te gaan naar de vindplaats van de schatten in ieder persoon. En . . . het leuke is, Berry geeft aan waar die schatten zijn te vinden. Niet aan de andere kant van de wereld, niet bij de buren, niet in een ander persoon, maar gewoon in mijzelf. Maar hoe? Berry geeft het gereedschap meteen mee om op pad te gaan en de plek te gaan vinden.

De aspiratie, die als vanzelf door haar inspiratie wordt aangewakkerd, heb ik als hartverwarmend ervaren. Onder aspiratie versta ik de wil, de wil om rechtop te gaan staan, het inspirerende vuur te willen beantwoorden. Een vurige wil dienstbaar te zijn aan wie ik werkelijk ben. In het perspectief om uiteindelijk te worden wie ik ben.

Berry dank je wel voor het mee openen van een grote dikke deur, waarachter een nieuw pad voor mij ligt. Spannend, dat ook wel.

En Jenny, jij gaf een voorbeeld van ‘Zijn wie je bent’, een vrouw van de nieuwe tijd. Strikjes zijn niet nodig. Gewoon, met respect voor de ander zeggen wat er is, wat je voelt, en wat je doet. Wat een humor zit er toch in de gewone dingen van het leven. Humor zo dichtbij. Wat hebben we gelachen om herkenning in elkaar. Jij weet wat ik bedoel als ik je wil bedanken voor het weghalen van een paar tralies van mijn gevangenis waaruit ik leef. Tralies van vaste fundamentele ideeën over mijzelf en over van alles en iedereen. Kortom, ik heb genoten van de samenwerking tussen Berry en Jenny, twee zussen. Ze zijn niet een pot nat. Er is respect vanuit beide naar zichzelf en naar elkaar. Volgens mij het geheim van een goede samenwerking.

Maar ook de aanwezigheid en openheid van de andere vrouwen heeft bijgedragen aan een voor mij heel geslaagd weekend. Vrouwen dankjewel!

Ik heb dit verslag al ingekort, want er is nog zoveel onder woorden te brengen…...
 
Datum van bericht: 19 November 2018
Geplaatst door: Marian van Kessel
deelenemer aan vrouwenweekend 16-17-18 november 2018, Roosendaal
geen
Lieve Berry en Jenny,

Ik vond het heel fijn om afgelopen zaterdag de zielentekening bij jullie te laten maken. Het gaf en geeft heel veel nieuw inzicht in mijzelf en hoe ik innerlijk nog verder kan groeien. Ik ben erg dankbaar hiervoor en ben nu bezig om de nieuwe inzichten toe te passen in mijn leven.

Liefs,
Olga
 
Datum van bericht: 10 October 2018
Geplaatst door: Olga

<< Begin Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende Einde>>

Pagina 2 van 9


Stuur een bericht
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Uw Email :*
Iets over uzelf:
Plaats:
Uw website:
Uw foto:
beelden mogen niet groter zijn dan 500x500 px and 250 kb
beveilingscode:
Vul de beveilingscode in:*
Vul hieronder uw bericht in:*

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven