×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_rsmonials.rsmonials

Vertel hieronder uw ervaring/verhaal. Dit wordt door mij gepubliceerd op mijn site als ik dat wenselijk vind!

Lieve Berry en Jenny,

Het was een mooi , spiritueel en intens Vrouwenweekend. Ik heb nog tijd voor mezelf nodig om alles te downloaden van wat er dit weekend allemaal bij mij en het via het groepsgebeuren is binnengekomen. Wat een power....dat werkt nog wel even door.
Mooie Zielen met elkaar verenigd. De vrouwelijke energie is neergezet en stroomt naar een ieder die dit wil ontvangen. Op naar een vredige wereld vol Liefde. Alles is EEN en ik voel me gedragen door de liefdevolle energieën om mij/ons heen.
Nog genoeg te doen voor het écht zover is.
Lieve Berry, het "werk" dat jij doet opent harten en je levert een waardevolle bijdrage aan het leven hier op aarde en ook de kosmos resoneert hierin mee. Lieve Jenny, jij ook bedankt voor de lekkere maaltijden en je liefdvolle aandacht.

Hartegroet,
Cita
 
Datum van bericht: 29 April 2018
Geplaatst door: Cita
Spiritueel Vrouwenweekend 2018

Wat een geweldig vrouwenweekend heb ik gehad!
Op uitnodiging van mijn vriendin Fenna of ik zin had om mee te gaan, en wat ben ik haar dankbaar!
Wat een warme deken, diepe dankbaarheid, verbinding, liefde, openheid, aanraking, tranen, een ontmoeting met prachtige vrouwen, channelings van Berry die mij diep in mijn ziel raakte, verdieping, wakker worden, moed, natuur, rust, creativiteit, samen muziek maken, lachen, puzzelstukjes die in elkaar vallen, samen eten, heerlijke maaltijden van Jenny, wat een verzorging!!

Maar ook wakker worden, na een week na het vrouwen weekend, de bewustwording, dat ik voor mijn eigen hart mag gaan kiezen, mijn eigen pad mag gaan lopen, weerstand, tranen maar zo mooi dat het er mag Zijn!
Dankjewel lieve Berry, Jenny en alle mooie vrouwen die ik heb ontmoet! Wat een mooie groep!
Diepe Dankbaarheid voel ik in mijn hart!!

Liefs Anita
 
Datum van bericht: 29 April 2018
Geplaatst door: Anita Esteie
Woerden
www.anitaszachtekracht.nl
Spiritueel vrouwenweekend 2018:

Deze dagen voelden voor mij als een verrijking in mijn persoonlijke groei,de vele ontdekkingen die in de loop van alle oefeningen die we met elkaar deelden vanuit respect en verbinding hebben me weer doen beseffen hoe belangrijk het is om(weer)aan je blokkades/issues te werken,zodat er weer ruimte vrij wordt gemaakt om de Liefdes energie weer volop te laten stromen.
De kracht die in je schuilt als vrouw weer te gaan ontdekken en gebruiken onder de warme en persoonlijke begeleiding van Berry.

Er waren momenten van weerstand,onzekerheid die weer eens de kop opstak..oude koek die roept om het nieuwe aan te snijden,..overgave,diepe ontroering door de doorgevingen die door Berry werden gegeven zowel persoonlijk als in groepsverband gevoeld tot in de diepste van mijn ziel.
Het heerlijke in overvloed eten en drinken verzorgd door de lieve vrolijke aanwezigheid van Jenny was een welkome onderbreking na gedane arbeid.

En mooi cadeau die je jezelf kunt geven!
Met Liefde en dankbaarheid,
Fenna
 
Datum van bericht: 25 April 2018
Geplaatst door: Fenna
groningen
Lieve Berry en Jenny,
Wat een prachtige ervaring heb ik mogen beleven afgelopen weekend!
Met zoveel liefde en vertrouwen mooie dingen "gezien" maar vooral gevoeld.
Het was als thuiskomen.
En lieve Jenny wat heb jij geweldig heerlijk gekookt.
Warme liefdevolle groet en tot snel ??
 
Datum van bericht: 24 April 2018
Geplaatst door: Irma
Lieve Berry en Jenny, wat een fijn vrouwen weekend hebben wij gehad! Zo'n prachtige, liefdevolle verbinding hadden wij 13 wijze vrouwen! Ik ben het universum heel dankbaar dat het ons bij elkaar heeft gebracht!
Dank je wel dat jullie nog een 2e keer met ons die mooie verbinding willen aangaan!❤
 
Datum van bericht: 23 April 2018
Geplaatst door: Karin de Vos
Warmond
Dag lieve Berry , heel veel dank voor het gesprek zojuist op de lijn. Lieve groetjes Hanneke
Graag gedaan Hanneke.
 
Datum van bericht: 02 Januari 2018
Geplaatst door: Hanneke beekmans
Hanneke, Meijel
www.hannekebeekmans.nl
Zuidschermer Lichtdienst 17 dec. 2017. Impressie van een getuige
Er stroomde Licht in de donkere dagen voor Kerst, daar,in het idyllisch historisch kerkgebouwtje, waar Berry Vincenta en Jenny een
indrukwekkende Lichtdienst verzorgden voor mede Lichtdragers,
Een Lichtdienst geïnspireerd vanuit het Goddelijk Licht. Het Goddelijk Licht dat gelijk is aan Onvoorwaardelijke Liefde,, de Pure Wijsheid en de Scheppende Energie, dat zich weerspiegelt In de essentie van al wat leeft.
Dit Licht doorstraalde tijdens de dienst de harten van de vele aanwezigen.
Het belichtte en verlichtte en activeerde de essentie van ieder.

Er werd een dringende noodzakelijke Oproep gedaan om te Zijn en te Leven vanuit deze essentie:; maar vooral om er daadwerkelijk naar te Handelen m..b.t onze wereld die zich in een diep en cruciaal transformatieproces bevindt.
Een transformatieproces, waarin er een bewustzijnsverschuiving plaats vindt van de aardse uiterlijke mens, die gevangen zit in angst en macht, naar de geestelijke innerlijke mens, die we in wezen zijn.
Deze innerlijke mens die door de aardse persoonlijkheid heen leeft strraalt en werkt.
Het hangt af van deze innerlijke mens het verder gaat in en met onze wereld.!

Een Oproep werd gedaan , een indringende en noodakelijke oproep: Mens..sta op..weet je wie je bent. .Licht ... IK BEN ... een goddelijk wezen. Want vanuit die hoedanigheid kun je als Lichtdrager de mensheid bijstaan in haar nieuwe geboorte naar een hoger bewustzijnsnivo.

Leven vanuit het Goddelijk Zijn, het -IK BEN DIE IK BEN - kun je vergelijken met Leven als de Zon hier op aarde.
De Zon straalt van nature, voor alles , voor ieder.. onvoorwaardelijk ! En zo ook straalt de innerlijke mens vanuit zijn essentie.

Stoffelijk werd aan het einde van de Lichtdienst, deze realisatie en activatie van IK BEN symbolisch uitgedrukt in het licht van een kaars, dat aan elkaar doorgegeven kon worden; opdat het Licht in Onvoorwaardelijke Liefde, in Pure Wijsheid , in Scheppende Kracht, in volle bewustzijn , daadwerkelijk uitgedragen en uitgestraald kan worden in het menselijk handelen, tot heil van alles en ieder.
Want ja....het hangt van de mens af hoe het het ver gaat in en met deze wereld !!

Berry en Jenny, veel dank voor deze oproep, deze ondersteuning en ‘duw’ tot diepere realisatie van de scheppende mogelijkheden, die in liefde en wijsheid gebruikt kunnen worden, en mogen worden, ja zelfs nu moeten worden gebruikt .
Het is ‘hoog tij’ als wel ‘hoogste tijd’
Catharina Keijser.

Wat een geweldige reactie heb je neergeschreven. Dank je wel Catharina. Fijn dat het zo beleefd is door jou. Warme hartegroet van ons, Jenny en Berry Vincenta
 
Datum van bericht: 20 December 2017
Geplaatst door: Catharina Keijser
Geachte Berry,
Ik ontvang altijd de Want to know mailing en heb daar uw onderdeel gelezen en was blij verrast te lezen dat u bij Hannah van Buuren hebt gestudeerd. Ook ik heb een aantal jaren bij haar gestudeerd, tot aan haar overlijden. nog altijd mis ik haar aardse maar duidelijke omschrijvingen over de ziel, de nieuw tijd enz.
Met vr gr,
Riekie Ripke

Dag Riekie, Wat fijn om te lezen dat Hannah haar naam weer eens even terugkomt in de schijnwerper.Ze heeft heel veel geschreven en gedeeld, maar dit is je duidelijk.Haar wijsheid en dieptevragen worden zo nu en dan gemist.Warme groet Jenny en Berry Vincenta
 
Datum van bericht: 27 November 2017
Geplaatst door: Riekie Ripke
Kampen
Afgelopen woensdag een prachtige mooie avond beleeft in Apeldoorn! Ik ga heel lang niet meer naar lezingen of channelingen omdat ik voel dat alles zelf in mij Is en gegeven wordt wanneer ik er klaar voor ben. Maar van binnen voelde ik dat ik hierheen moest en samen met mijn man! Op de prachtige locatie, het koetshuis van St Source of Light, was de sfeer warm en hartelijk. De channeling begon en wat mij vooral raakte dat er precies gechanneld werd waar ik in zit: het oude transformeren naar het nieuwe en van daaruit Zijn. Dit heel in het kort hoor, de channeling was een schot in de roos en ik besefte heel goed wat ik daar deed: nog meer wakker worden en een pilaar zijn van Licht.


Daarna konden we vragen stellen en dat was fijn! Verhelderend, inspirerend en zetje nog meer in de richting die Wil!


Dank lieve Berry en Jenny, mooie zussen. Liefs Esther en zeker tot een andere keer ॐ

Dank je wel Esther, ook wij vonden het een hele fijne avond.Warme groet Jenny en Berry Vincenta.
 
Datum van bericht: 24 November 2017
Geplaatst door: Esther
Apeldoorn
Prachtige gechannelde lezing “gevangen in vrijheid” van Berry meegemaakt.
Berry heeft het vermogen om, ondersteund en gedragen door haar geestelijke begeleiding, informatie door te geven. Informatie die beschouwend van aard is, maar ook de mogelijkheid geeft om, juist bij hele gewone alledaagse processen, te leren afstemmen op een dieper bewustzijn. Zodat we steeds meer echt vanuit ons hart kunnen leven, en we ons niet meer genoodzaakt voelen om vanuit allerlei tradities, overtuigingen en oude denkpatronen te handelen.
Dank jullie wel Berry en Jenny voor het belangrijke werk dat jullie doen.
 
Datum van bericht: 06 November 2017
Geplaatst door: Annette Eschweiler
Vierhouten

<< Begin Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende Einde>>

Pagina 3 van 9


Stuur een bericht
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Uw Email :*
Iets over uzelf:
Plaats:
Uw website:
Uw foto:
beelden mogen niet groter zijn dan 500x500 px and 250 kb
beveilingscode:
Vul de beveilingscode in:*
Vul hieronder uw bericht in:*

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven