×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_rsmonials.rsmonials

Vertel hieronder uw ervaring/verhaal. Dit wordt door mij gepubliceerd op mijn site als ik dat wenselijk vind!

Lieve Berry,

Op 1 februari jl. heb ik in Rijswijk een zieletekening laten maken door jou en ook het gesprek op CD. Ik heb net de CD weer geluisterd en dit geeft me zoveel kracht! Dank je wel lieve Berry!!

Liefs Anita
 
Datum van bericht: 29 Mei 2015
Geplaatst door: Anita
Op de beurs in Rijswijk heb ik op 1 feb dit jaar een zieletekening laten maken., Berkel en Rodenrijs
Lieve Berry en Jenny, wat een super fijne en bijzondere ontmoeting afgelopen weekend op de paranormaal beurs in Rijswijk. Ik was door een vriend en vriendin uitgenodigd om samen met mijn vriendin Mieke mee te gaan naar de beurs. Toen we naar binnen liepen zei ik tegen Mieke dat ik bij niemand zou gaan zitten. Ik wilde alleen maar een houdertje hebben om wierook in te doen. Het eerste pad waar we in liepen was het pad waar jullie kraam stond. Mieke zei direct bij jullie kraam, oh dit lijkt mij wel wat! Ik las even vluchtig de tekst en het sprak mij wel redelijk aan. We besloten om eerst verder te lopen, omdat het pas het eerste pad was. In het tweede pad liep Mieke eigenlijk weer terug want ze wilde gewoon haar zieletekening laten maken. Terwijl Berry een tekening aan het maken was voor Mieke raakte ik in gesprek met Jenny. Dit was direct heel gezellig en we waren uiteindelijk wat luidruchtiger dan gewenst, omdat Berry op dat moment aan het inspreken was voor de persoonlijke cd. Mijn gevoel zei eigenlijk ineens tegen mij, dit wil ik ook! Direct na Mieke was ik dan ook aan de beurt. Dit bleek achteraf de beste beslissing die ik in tijden had genomen en ik had geluisterd naar wat er vanuit mijn gevoel kwam, wat voor mij nogal een leerpuntje is. Ik kan over het horen van mijn boodschap alleen maar superlatieven bedenken. Het raakte mij in de kern, daar waar alles gevestigd is en om draait. Ik had meermaals dat mijn ziel werd aangeraakt en de tranen in mijn ogen sprongen. Wat een (h)eerlijke, verhelderende, inspirerende, mooie en wijze boodschap!! Het voelde als een diepe verbintenis met mijzelf en alles wat is. Wat een liefde kwam uit dit gesprek en wat een liefde voelde ik voor Berry en de mooie boodschap die zij mij geven mocht! Ik kan voor ons beide spreken dat de boodschappen die wij hebben gehad echt het zetje in de rug zijn voor wat wij op dit moment nodig hebben!! Wij zijn allebei enorm enthousiast en omdat het voor ons gevoel zo klopt allemaal, kunnen we niet anders dan gehoor geven aan wat ons meegegeven is. In september komen wij allebei schilderen bij jullie hebben wij al besloten! Ik wens jullie alle liefs en goeds! Tot ziens (dat moge duidelijk zijn!) Lieve groet, Vincent
 
Datum van bericht: 04 April 2015
Geplaatst door: V. F.
Zoals ik wel meer doe, tik ik enkele woorden in op de zoekmachine Google. Woorden van spirituele aard. En al snel belandde ik op deze website. Ik ben de Kosmos wederom dankbaar, dat deze site op mijn Pelgrimspad is gekomen. Alles stroomt, alles is in beweging (Panta Rhei). Ik hoop u in mei te zien in Rijswijk. Compliment voor deze mooie website.
 
Datum van bericht: 31 Maar 2015
Geplaatst door: Jan
Opgevoed als Jehovah Getuige, daarna Atheïst, zoeker, new age activiteiten (yoga, meditaties, astrologie), Theosofie, Gemengde Vrijmetselarij, Geleerd alles weer los te laten. Die ik was ben ik niet meer en die ik ben, ben ik aan het worden., Zoetermeer
nvt
Wat een mooie website! en mooie kunst. Gefeliciteerd en veel succes!! En lieve groeten, Wim & Marianne
 
Datum van bericht: 04 Februari 2015
Geplaatst door: Wim Roskam
Ook spiritueel kunstenaar, Apeldoorn
www.akaija.com
diep onder de indruk door de persoonlijke tekst, het hart-weten geraakt!
 
Datum van bericht: 09 Januari 2015
Geplaatst door: hannah van buuren
Channeling zondag 21 dec. 2014

Zowel de boodschap als de beantwoording van de vragen heb ik erg indrukwekkend gevonden.
Ze getuigen van een heel bijzondere wijsheid die toch allesomvattend en tevens in voor mij duidelijke bewoordingen wordt weergegeven.
Ook de prachtige zuivere antwoorden en persoonlijke afstemming op de vragenstellers dwingen diep respect af.
Erg mooi om op af te stemmen ter bewustwording.

Bedankt Berry voor je tussenkomst, heel bijzonder.
Bedankt Jenny voor je bijdrage om dit alles mogelijk te maken.

Liefdevolle groet,
Hans Steenbergen
 
Datum van bericht: 29 December 2014
Geplaatst door: Hans Steenbergen
Lieve Berry en Jenny,

Net als de voorgaande jaren heb ik het afgelopen zondag weer als een warm bad ervaren. Bijzonder en herkenbaar. Heel fijn om het bestand te hebben om het nogmaals te beluisteren en er telkens nieuwe dingen in te horen. Dank jullie wel voor deze fijne dag. Veel liefs van Yolande.
 
Datum van bericht: 23 December 2014
Geplaatst door: Yolande Kuykens
Alphen aan den Rijn
21 december 2014, we mochten in het mooie kerkje in Zuidschermer een prachtige channeling beluisteren van Berry. Er zat een geweldig mooie boodschap in die wij zeer ter harte nemen. Berry en Jenny, heel erg bedankt dat wij dit mochten mee beleven tezamen met heel veel anderen. Een bijzondere middag in ons geheugen gegrift met een mooie boodschap waar we ons BEWUST van mogen zijn.
 
Datum van bericht: 23 December 2014
Geplaatst door: Truida en René
Julianadorp
Lieve Berry en Jenny, ik was te emotioneel na de afsluiting en laatste antwoorden op vragen om het aan te durven om in de rij te gaan staan voor het afscheid. Ik was heel erg onder de indruk van de hele middag en heb dankzij de goede sfeer bijna de hele lezing in trance kunnen beleven en voelde dus de geestelijke aanwezigheid van energieën. Daarom was ik zo geëmotioneerd in de herkenning van die goddelijke energieën en entiteiten en jullie zullen mij ook als vaste gast bij jullie volgende bijeenkomsten kunnen begroeten. Wat ben jij een gezegend mens Barry met zulke kwaliteiten!
Ik wil jullie beiden hartelijk danken voor deze fantastische middag en ook de broeders/zusters vanuit de geestelijke wereld. Dank, dank, dank. Liefde, eerbied en respect voor jullie werk.
Hartegroet van Jan Willem
 
Datum van bericht: 22 December 2014
Geplaatst door: Jan Willem Jongejans
Bezoeker (voor de eerste keer) bij de Lezing van 21 december 2014, Winterzonnewende
www.aquariuspolitiek.wordpress.com
Nogmaals heel hartelijk dank voor uw channeling voor mij tijdens de Nieuwetijdsbeurs in Rucphen. U heeft een haarscherpe kijk op de wereld zoals die zou moeten zijn en zoals die wordt. U doorziet door een heel fijne lijn exact waar het heen gaat. Voor u simpel en zonneklaar, voor velen is deze eenvoud haast nog niet te bevatten. Dank u wel voor wat u mij gegeven hebt, dank u wel voor uw bedrage in dit groter geheel.
Elise
 
Datum van bericht: 01 November 2014
Geplaatst door: Elise Gaemers

<< Begin Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende Einde>>

Pagina 6 van 9


Stuur een bericht
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Uw Email :*
Iets over uzelf:
Plaats:
Uw website:
Uw foto:
beelden mogen niet groter zijn dan 500x500 px and 250 kb
beveilingscode:
Vul de beveilingscode in:*
Vul hieronder uw bericht in:*

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven