×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_rsmonials.rsmonials

Vertel hieronder uw ervaring/verhaal. Dit wordt door mij gepubliceerd op mijn site als ik dat wenselijk vind!

Nogmaals heel hartelijk dank voor uw channeling voor mij tijdens de Nieuwetijdsbeurs in Rucphen. U heeft een haarscherpe kijk op de wereld zoals die zou moeten zijn en zoals die wordt. U doorziet door een heel fijne lijn exact waar het heen gaat. Voor u simpel en zonneklaar, voor velen is deze eenvoud haast nog niet te bevatten. Dank u wel voor wat u mij gegeven hebt, dank u wel voor uw bedrage in dit groter geheel.
Elise
 
Datum van bericht: 01 November 2014
Geplaatst door: Elise Gaemers
Lieve Berry
Op 25-10-2014 heb jij op de Nieuwetijdsbeurs in Rucphen met heel veel liefde een Zielstekening voor mij gemaakt.Dit heeft mij diep in mijn hart en ziel geraakt.Op alles kreeg ik antwoord zonder één vraag te stellen. Je sprak de woorden:Wanneer je alles wat ik heb gezegd tot je wilt nemen tot de jouwe wilt maken en alles los wilt laten wat jou beperkt zul je ook weten dat het tijd is om op te staan.
JA uit respect voor mezelf sta ik op dankzij jouwe mooie woorden die nog steeds diepe indruk op me maken. Fijn dat alles op cd staat.
Heel erg bedankt lieve Berry, eeuwig dankbaar.
Liefs Mazûh xxx
 
Datum van bericht: 29 October 2014
Geplaatst door: Sylvia
hallo lieve mensen

heb zondag een hele mooie tekening mogen ontvangen met een gesproken cd. wat ben ik hier blij mee.

heb hem al een paar keer beluisterd. ben nog een beetje aan het wennen van het mooie gevoel dat het

me iedere dag weer geeft als ik mijn naam zeg. dank je wel.

warme liefdevolle groet diana
 
Datum van bericht: 25 September 2014
Geplaatst door: Diana van der Wal-Bruijgoms
een heel warm mens met een heel groot hart, friesland
Lieve Berry,
Ik deel graag een mooie ervaring met je. In 2001 ben ik op een beurs bij je geweest voor een pastel-ziele-tekening. Mijn ontwikkeling heeft (natuurlijk) niet stil gestaan in de tussenliggende jaren. Onlangs ben ik bij een aura-reader geweest. Zij beschrijft precies dezelfde kleuren en dezelfde beweging als die jij destijds al hebt getekend. De daadwerkelijke beweging is een jaar of vijf geleden begonnen en nu in volle ontwikkeling. Zo mooi, zo diep, zo pervasief en zo transformerend!
Ik voel bewondering voor je vermogen tot Zien.
Dank je. Namasté. Marianne
 
Datum van bericht: 19 Mei 2014
Geplaatst door: Marianne van Draanen
Berry, op de alternatieve beurs in Rijswijk heb je een prachtige zieletekening gemaakt en informatie doorgegeven op CD. Op dat moment was ik sprakeloos en diep geraakt door wat je mij vertelde. Het is precies zoals het is, ongelofelijk. Ik voel me begrepen en gezien. Nog kan ik niet goed onder woorden brengen hoeveel dit voor mij betekent. Het lijkt een soort erkenning en begrip/liefde op zielsniveau. Ook geeft het me stevigheid en zelfvertrouwen om dit pad te blijven volgen. Ik ben je ontzettend dankbaar voor wat je hebt doorgegeven.

José
 
Datum van bericht: 07 Mei 2014
Geplaatst door: José Batenburg
Lieve Jenny en Berry, ik wil even bedanken voor de lieve reactie onder de foto waarop ik met mijn boekje, dat vrijdag is uitgegeven, sta. Vorig jaar september heeft Berry een channeling gedaan met mijn ziel en een prachtige tekening gemaakt. Ik heb de cd nog vele malen gedraaid en doe dat nog steeds bij regelmaat. Één van de belangrijkste boodschappen die ik van Berry mee kreeg, was dat ik mijn inzet van de dingen die ik voor de mensen doe duidelijk kenbaar moest gaan maken en mijzelf moest laten horen aan de wereld daar waar het gaat om de verspreiding van onvoorwaardelijke liefde en bewustwording. Nu, het boekje dat ik geschreven heb en wat nu ook officieel is uitgebracht over "Leven en "Healing" vanuit Puur BewustZijn" is nu dus officieel in de boekhandel verkrijgbaar maar eigenlijk realiseer ik me pas sinds vorige week, toen ik wist dat het zou gaan gebeuren, dat dit één van de dingen is die Berry mij verteld heeft en waarmee ik dus nu kan uitdragen waar ik ook zoveel behoefte aan heb. Ik wil jullie beiden, en Berry in dit geval in het bijzonder, heel erg bedanken voor datgene wat jullie mij vorig jaar hebben laten overkomen. Natuurlijk ben ik trots op het boekje maar ik ben even zo trots op de kennismaking met jullie beiden. Lieve mensen, ik draag jullie in mijn hart.
 
Datum van bericht: 07 April 2014
Geplaatst door: René Meinema
Spiritual-Powerbuster. Uitdragen van leven in bewustzijn, Den Helder
https://www.facebook.com/rene.meinema.1
Lieve Berry en Jenny,
Wat was het een geweldige middag op 18 dec.jl. de jaarlijkse lezing door jullie verzorgd.
In al zijn facetten heeft het mij geraakt, emotioneel en mentaal, fysiek en organisch tot zelfs 3 dagen later.
Bijzonder mooie en sterke energieen waren aanwezig, en zo vol liefde. Ik was geraakt en stil diep van binnen.
Het is natuurlijk de bedoeling dat we boven onze emoties staan en dat we zo naar de grootste verandering
aller tijden gaan. De mens als evoluerend beginsel.
Lieve schatten, ik wens jullie een fijne jaarwisseling en voor 2014 alle steun die jullie mogen ontvangen vanuit
het Universum voor het liefdevolle werk dat jullie samen doen.
Een Liefdevolle groet voor jullie beiden,

Inez Lute
 
Datum van bericht: 31 December 2013
Geplaatst door: Inez Lute
Lieve Berry en Jenny,
Na jullie uitnodiging voor een Channeling op 18 december in het Kerkje van Zuid Schermer, wilde ik graag van deze gelegenheid gebruik maken. Ik heb hier geen moment spijt van gehad. De Channeling was zo vol liefde
en hartverwarmend een hele speciale belevenis. Er kwam en was zoveel rust en liefde in het kerkje. Mijn hart ging open. Ik zal dit niet gauw vergeten, mijn dank hiervoor.
Hartelijke groeten, Yvonne Effern
 
Datum van bericht: 30 December 2013
Geplaatst door: Yvonne Effern
Waarland
Op 18 december waren wij met een speciale groep bijeen gekomen, om naar de doorgave te luisteren die ons meer zou vertellen over de code van 2014 via Berry Vincenta. Het was een bijzondere energie gevat in een kleine sfeervolle ruimte, waarin ieder zich direct thuis voelde. De liefde was tastbaar en er kwamen gedachten voorbij als : waarom wonen deze mensen allemaal zo ver uit mijn buurt! Ik wil elke dag met hun samenwerken. Dit, terwijl ik geen bekende heb kunnen waarnemen. Voor mij staat vast dat bepaalde zielengroepen als een magneet naar plaatsen worden getrokken waar zij op dat moment geacht worden te zijn om hun steentje bij te dragen om een hoger doel te realiseren.
Dit vertel ik alleen maar om extra te benadrukken, dat het veld waarin wij de lezing mochten ontvangen als het ware trilde van open harten die allen wilden ontvangen. Het was een duidelijke code die voor ieder herkenbaar was, maar in de praktijk van alle dag nog wel wat onverwachte obstakels zou kunnen tonen. In het kort: Onthechten en Verbinden. Hetgeen betekent je bevrijden van alle energieën die je groei en vreugde in het leven blokkeren en vervolgens elke verbinding te laten plaats vinden door jouw eigen hartenergie. Met alles en iedereen kun je jouw scheppende liefdeskracht verbinden om een krachtig tegenwicht te creëren tegen de uitwerking van macht, gebaseerd op angst. Berry vertelde hoe wij steeds gemakkelijker met de nieuwe energie kunnen omgaan en maakte ons nog eens opmerkzaam op de eventuele angeltjes die tijdens de komende processen zichtbaar zouden kunnen worden en hoe die te transformeren. Een aan te raden lezing voor iedereen, die de groei van het bewustzijn lief heeft en daar steeds oprechter mee wil werken om mee te bouwen aan een Nieuwe Wereld! Dank aan iedereen die deze middag een Lichtje in een Gouden kuipje, onze hartenergie! heeft meegenomen om dit te kunnen verspreiden. Liefs voor twee prachtige vrouwen,Berry en Jenny.
 
Datum van bericht: 23 December 2013
Geplaatst door: Gea Hollestelle
http://www.gajael.nl
Berry en Jenny,

Heel erg bedankt voor de mooie doorgeving. Volgend jaar weer!

Lieve groet,
Anke en Gerard
 
Datum van bericht: 21 December 2013
Geplaatst door: Gerard en Anke
Vriendjes, Assen

<< Begin Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende Einde>>

Pagina 7 van 9


Stuur een bericht
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Uw Email :*
Iets over uzelf:
Plaats:
Uw website:
Uw foto:
beelden mogen niet groter zijn dan 500x500 px and 250 kb
beveilingscode:
Vul de beveilingscode in:*
Vul hieronder uw bericht in:*

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven