enfrdeitptrues

 

De aarde is een levend Wezen op zich. De aarde bestaat vanuit haar functie in het zonnestelsel als een toegevoegde waarde aan een geheel. De aarde is een levend Wezen, een levende energie die een bedding voor de mens in evolutie biedt om daarin, daaraan te kunnen groeien. Daar waar de mens groeit, groeit de aarde mee, groeit dit hele zonnestelsel mee. Dus de aarde biedt de mens de mogelijkheid om zichzelf te vervolmaken.

Heeft de aarde een herstellend vermogen?

 

Ik heb u gezegd dat de aarde een levend wezen is op zich. De aarde is een Wezen van een hele hoge intelligentie, van een heel Hoog Bewustzijn. Deze aarde vormt de bedding voor de evolutie van de mensheid. Wanneer de aarde in uw ogen misbruikt wordt, is dat de reflectie voor de mens van de mens van zijn eigen aarde, zijn eigen innerlijkheid. Daar waar de mens aan de buitenkant misbruik maakt, gezien via menselijke ogen, zal de mens opnieuw moeten gaan kijken in zichzelf. 

 

De aarde is een enorm krachtig Wezen en daar waar de aarde voelt dat onevenwichtigheid gaat ontstaan door toedoen van de mensheid, zal de aarde zichzelf weer in beweging en in evenwicht brengen. De aarde is een continu bewegend levend Wezen , een hele Hoge Entiteit en daar waar een deel misbruik door de mensheid plaatsvindt zal de aarde vanuit haar innerlijke polariteit zichzelf weer in evenwicht brengen.

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven