enfrdeitptrues

 

Wat is de rol van Europa en in het bijzonder van Nederland ten aanzien van de grote sprong in bewustzijn?

 

Wanneer u mij vraagt het land waarin u leeft te beschrijven binnen deze evolutie van nu, dan heeft u daar al het een en ander van mij over vernomen. Waar het nu wezenlijk om gaat is dat uw land, uw Nederland, een land is die de energie bevat van het zichtbaar maken van eenheid. Maar ook van een veld waarin allerlei verschillende wortels van verschillende culturen samen komen en samen mogen komen in een vorm van eenheid die nog niet in de stoffelijke vorm zichtbaar is maar die in energetische vorm wel al voelbaar is.

Het is de kracht van uw land om juist datgene wat zo in de voedingsbodem ligt verborgen, om dat zichtbaar te maken in een veld waarin het ook zo zichtbaar zou kunnen worden gemaakt, vooral door mensen die zich daar ook heel bewust van zijn.

Maar er treedt nog steeds een diepe angst op, een diepe angst vanuit heel veel mensen in uw land voor verlies van hun eigen plaats. Het op moeten geven van hun eigen plaats en daardoor ruimte te moeten maken voor andersdenkenden en vooral ook andere culturen. Maar juist de stroom, de energetische stroom van de bodem van uw moederland is een aanzuigende stroom die uitnodigt voor al die verschillende culturen en verschillende wortels die daardoor tot een ander besef kunnen komen.

Ik heb u in de inleiding iets gezegd over de verschuiving op uw aarde. Ik heb u gezegd dat er verschillende groepen mensen zijn die letterlijk verschuiven van plaats, die een oproepende kracht hebben geplaatst om hulp. En die op zoek zijn gegaan vanuit een innerlijk gevoel om hulp. Bijvoorbeeld zoekende in uw land, zoekende naar dat wat zij eigenlijk vanuit hun bewustzijn hebben opgeroepen om daar in contact mee te komen. Eerst gaat het altijd via de stoffelijke vorm. Altijd zal daarin eerst de hulpbron worden gezocht omdat dat het eerste aanspreekpunt is vanuit hun eigen herkennen en beleving.

Maar tegelijkertijd is daar een ander deel van energie in bewustzijn geweest die een andere hulpvraag heeft opgezonden en daartoe is uw land een bepaalde bakermat geworden, waarin er een soort van aanzuigende werking is ontstaan om te ontvangen, om te beleven, om te ervaren, om te ervaren hoe het is in een vorm van vrijheid, die niet altijd werkelijke vrijheid is zo u weet wanneer u werkelijk kijkt, maar wanneer het er ten diepste, op de diepste wortel van energie van uw moederland op aankomt, zit daarin zeker haar wortel.

De vrijheid in eenheid, en ook de vrijheid in eenheid in saamhorigheid en juist deze traditionele saamhorigheid wordt zeer vaak aan de buitenkanten zichtbaar op momenten van hele grote gebeurtenissen. Dan wordt zichtbaar waar het volk van uw moederland werkelijk vanuit opgebouwd is. Maar ook dat het moederhart in uw moederland een warm kloppend hart is die zeer liefdevol haar vleugels om al de ontheemden der aarde slaat en ze opneemt in haar moederschoot. Daarin zit een enorme verschuiving ook in het bewustzijn van uw eigen volk. Want uw volk is ook een vasthoudend volk, is ook een volk die vasthoudt aan oude tradities en deze hele oude tradities doorkruisen soms datgene wat zichtbaar kan worden. U allen die dit moederland als land heeft gekozen zal vanuit dat wetende hart dat zichtbaar kunnen maken.

 

Mijn Zegen.

 

 

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven