enfrdeitptrues

Wanneer een mens die bijvoorbeeld geboren is in Nederland, zijn  morfogenetische veld verlaat en naar het buitenland stapt, zal hij in dat land het morfogenetische veld van dat land betreden.

Daarin laat hij of zij ook zijn voetsporen achter, zijn energie achter, en in die zin verandert er continu iets in het morfogenetische veld van ieder land. Want steeds is daar een uitwisseling van allerlei verschillende trillingen. Van allerlei verschillende ervaringstrillingen en herinneringen.

Daarin is er steeds beweging en juist deze beweging is een enorme wisselwerking. Deze wisselwerking maakt ook dat ieder land ook voor ieder mens zo anders ervaren kan worden op gevoelsniveau. Daarin zit ook altijd een soort van andere kleur in een land. Een land die je iets anders als mens laat voelen.

Tegelijkertijd is het belangrijk om te weten dat een morfogenetisch veld niet per definitie ophoudt bij de landsgrenzen, maar dat het elkaar altijd raakt en dat het elkaar ook doorploegt met energie. Ahw de glasvezels van een telefoondraad waarin energie steeds doorgestuwd en doorgestuwd wordt.

Alleen het grote verschil is dat er per land altijd een soort van hoofd-energie zal zijn die specifiek bij dat land hoort. Waar ook specifiek in geïncarneerd wordt en waar daardoor de ervaring van de mens, die daar incarneert, ook daar in neer kan laten. Dat is het verschil. Maar er is zeker zoals u mij dat vraagt een enorme energetische uitwisseling. Het kan elkaar ook verheffen. Het versterkt elkaar ook op bepaalde lagen.

Een  morfogenetisch veld bestaat sowieso uit heel veel verschillende trillingsniveaus, die allemaal hun eigen draden maken.

Hun eigen ervaringsdraden maken, maar ook daarin allemaal hun eigen kleur kennen. Deze kleuren zullen elkaar ook steeds weer treffen in de wisselwerking onderling en daarom is er ook vanuit die eenheid gezien dit alles in een enorme verandering aan onderhevig.

Deze verandering maakt ook dat wanneer u in uw eigen groei, in uw eigen grote groei die op dit moment  zo plaats kan vinden, nu naar een buitenland zou gaan met een open bewustzijn u ook iets anders zult gaan ervaren. Hoe verder u in de tijd komt hoe meer u dit zult ervaren dat energietrillingen, de basistrillingen, in een land zijn energie aan het veranderen is en de gevoelswaarde daarvan zeer zeker te traceren is in uw eigen hart.

 

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven