enfrdeitptrues

Er is veel wat wordt geprojecteerd op dit deel van uw wereld. Er is veel wat daardoor ook onder druk komt te staan. En in al dat wat zo onder druk staat zal dan ook iets gaan uitbreken. Uitbreken zal, wat ik u eerder heb gezegd in de tekst , Oude veiligheid, oude energie, oude structuren en oude manieren van kijken…… naar het leven Nu.
De wereld in Europa zal zeker wijzigen. Ook al omdat er zo veel nieuwe energie toegevoegd wordt aan ieder land dat nieuwe mensen in zijn eigen land gaat opnemen.

Dat wat vanuit die mensen wordt neergelegd in het onderbewustzijn, zal per definitie het land en de structuur daarvan uiteindelijk gaan wijzigen. Veelal wordt dit bekeken vanuit argwaan, onveiligheid en angst. Maar vergeet ook niet die andere kant daarvan te benadrukken. Want de veranderingen daarin maken dat er een enorme toegevoegde waarde wordt geleverd aan dat wat zich wil keren.

Een enorme toegevoegde waarde kan zijn wanneer er in verbondenheid met elkaar geleefd kan gaan worden en niet meer in afscheiding. Dat wat al deze mensen meenemen vanuit een land wat zij energetisch achterlaten, zal werkelijk de geschiedenis van de structuur van dat land voor altijd veranderen.

Laat los daarover de angst en weet dat het niets anders vraagt van een bewust mens om mee te stromen op de plannen die gesmeed zijn. De plannen waaraan u in deze tijd van evolutie als mens niets kunt veranderen, maar alleen kunt meewerken van wat u innerlijk weet.
Als u dat beseft dan weet u ook dat angst daarin een heel slechte raadgever zal zijn. Angst zal , vanuit een oude voedingsbron , datgene  doen keren wat uiteindelijk in deze tijd heel eenvoudig  mee  zou kunnen stromen.
Als u dit begrijpt dan begrijpt u dat het werk zoals ik u ook in de lezing heb aangegeven, zo belangrijk is om te doen. Want u prepareert daarmee een stuk energie in ieder land die daardoor ook ontvankelijk is voor verandering. En als die ontvankelijkheid van vertrouwen er werkelijk kan zijn, dan zal dat wat dan integreert , ook energetisch gesproken op een veel soepeler manier plaatsvinden. Dan zullen al deze machtstructuren zoals ze nu ook zo zichtbaar zijn versus onmacht uiteindelijk weer oplossen.

Datgene wat vanuit allerlei onmacht en machtstructuren is gecreëerd is veelal gecreëerd door eenlingen die uiteindelijk de massa daarmee hebben beïnvloed. Als u  dit beseft en u  ziet uw eigen plaats daarin, dan weet u ook hoe u mee kunt helpen deze nieuwe weg en deze nieuwe samenleving voor te bereiden.
Mijn zegen. 

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven