enfrdeitptrues

 

De mens zoekt al eeuwen. De mens zoekt al eeuwen om krachtbronnen, om hulp, om steun en vooral ook om gedragen te worden op vleugels van liefde. In deze tijd op uw aarde, waarin de hardheid, de snelheid, de verbittering, de angst en de macht zoveel grote hoofdrollen spelen, is daar de innerlijke roep om de zachtheid en de sturing van wezens van Liefde.

 

Deze wezens van Liefde naderen uw wereld. Ze zijn er altijd al geweest en zijn er ook weer op de verschillende bewustzijnsniveaus. Want op deze bewustzijnsniveaus zijn verschillende engelenrijken aanwezig. Wanneer u als mens in deze tijd een zodanige innerlijke hulp nodig heeft, dan roept de mens deze hulp.

Het is de taak van de engelen op hun verschillende velden van werkzaamheid en bewustzijn, deze hulp te bieden. Dat is de opdracht van het engelenrijk. Het engelenrijk kent verschillende gradaties. Het engelenrijk is iets wat deze aarde op dit moment vraagt tot hulp en de hulp wordt geboden. Maar nogmaals, de afhankelijkheid mag hierdoor niet opnieuw worden aangewakkerd. Wel kan gezien worden dat wanneer u vraagt om hulp, u hulp gegeven wordt. Niet vanuit een afhankelijkheid, maar vanuit een aansporing uw eigen engel in u zelf te ontmoeten.

 

Mijn zegen.

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven