enfrdeitptrues
Symbolisch Hart van de levensweg.Jenny Ketelaar Symbolisch Hart van de levensweg.Jenny Ketelaar

 

Als je werkelijk je hart wilt volgen maar je weet dat je mensen daar verdriet mee doet. Moet je dan toch doorzetten?

Wanneer de mens zijn hart volgt in zijn leven is dat de mens die gaat staan voor zichzelf en zijn eigenheid. Wanneer de mens zich toch ondanks deze verbinding blijft verbinden met zijn eigen kleine menszijn en zich schuldig blijft voelen over zichzelf, over zijn eigen eigenheid, zal deze verbinding nooit zo standvastig en stabiel kunnen zijn als dat wenselijk is.

 

Wanneer u steeds ondermijnend te werk gaat in uw leven wanneer u deze verbinding met uw hart aan het herstellen bent maar tegelijkertijd ook steeds nog wilt voldoen aan alles wat de wereld om u heen van uw verlangt om vervuld te worden door uw handelingen, dan zult u steeds uit de eigenheid in gespleten zijn. En wanneer deze gespletenheid gevoed blijft worden door uw eigen levenshouding zal deze verbinding nooit zo krachtig kunnen zijn als bij u die mij dat vroeg werkelijk het geval zou kunnen zijn.

Want u bent een mens die in dit leven is gekomen met een zeer krachtige hartenergie. Het is alleen maar dat punt van aandacht in uw leven waar vanuit u zou kunnen leven. Laat u dus niet misleiden door alles wat er om u heen van u gevraagd wordt, maar voel alleen of u daar nog aan kunt en wilt voldoen. En wanneer dit een nee blijkt te zijn wees dan standvastig vanuit de keuze die gemaakt is in de verbinding met uw eigen ziel in uw hart, vanuit uw eigenheid. Geef uw plaats niet uit handen maar neem uw ruimte in uw leven in.

Want uw plaats kan alleen maar uw plaats zijn. Vanuit uw bezieling. Mijn Zegen  

 

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven