enfrdeitptrues

 

Vraag: Ik heb een vraag over de communicatie, wat ook aansluit op wat U gezegd heeft.  U had het over een andere taal in de communicatie vanuit dit pad, vanuit dit nieuwe pad vanuit een nieuwe trilling. Mijn vraag is:  hoe kan het zo vloeiend mogelijk afgestemd worden in de communicatie naar de mensen die ook deze frequentie zoeken om mee te kunnen trillen op de nieuwe frequentie op de aarde?

 

 

 

Eerst zult u het volgende dienen te begrijpen. Deze nieuwe trilling en deze nieuwe frequentie kan nog niet eerder vanuit uw eigen Zijn op de juiste afstemming worden uitgedrukt dan dat het volledig is ervaren door uw eigen Wezen en zich ook helemaal heeft kunnen aansluiten bij uw eigen Wezen in uw eigen veld. Deze nieuwe frequentie, is een frequentie die tijd vraagt. 

 

Deze frequentie versnelt de tijd, heb Ik u gezegd, maar deze frequentie versnelt ook het innerlijk proces der mensen. Voor u is het belangrijk om heel duidelijk te kijken wat deze frequentie in al haar gelaagdheid, wanneer ze in uw eigen systeem binnen is gedrongen, hoe zij al uw lichamen in beweging zet en wat dat met u doet. Het gaat er zeer om dat het veld van deze frequentie zo schoon mogelijk uiteindelijk zijn plaats zal krijgen. Maar dit is niet iets wat van de ene op de andere dag werkelijkheid zal zijn. Dit zal, zoals Ik net zei, tijd vragen. Tijd en aandacht van het hart. 

 

Wanneer u Mij vraagt wanneer de communicatie wordt geladen door een andere trilling dan heeft dit ermee te maken. 

 

Wanneer deze frequentie zich druppelsgewijs in uw systeem neer gaat laten, zal daardoor ook de communicatie uiteindelijk anders geladen gaan worden. Deze communicatie zal dus een andere basis gaan krijgen en deze basis heeft vooral weer zijn wortels in de eigen Wezenskracht. 

 

Het is belangrijk voor u allen om niet direct datgene wat u heeft ontdekt in uw bewustzijn, naar buiten te willen brengen. Het vraagt de grootste zorgvuldigheid voor uw eigen Wezen en ook uw eigen perceptie van ervaren binnen dat nieuwe, om dat eerst een plaats te kunnen bieden in u zelf. Wanneer u direct datgene wat in een flits een deel van helderheid bood, naar buiten projecteert, zal het geen wortel kunnen schieten in uw bestaan en dus ook niet op uw weg. Wees wijs

 

Mijn zegen.

 

 

 

 

 

 

 

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven