enfrdeitptrues

Het ontwaken is al begonnen. Het werkelijke ontwaken is individueel  vooral ook afhankelijk van hoe ieder mens daar zelf in staat en mee omgaat.  Wanneer U begrijpt dat ontwaken daarin een belangrijke factor van een vernieuwd leven betekent, dan begrijpt U ook dat het niet vanzelf ontstaat. Het ontwaken in uw eigen bewustzijn zal steeds als een soort van energielaag in Uzelf zich laten gevoelen wat aandacht vraagt; aandacht om naar binnen te keren, aandacht om stil te zijn in het Zelf, aandacht om werkelijk stil en leeg te zijn in het rumoer van deze wereld. U op dat moment zo te verbinden met uw eigen essentie, in uw eigen hart, dat u vanuit die stilte heel duidelijk een vertrekpunt kunt voelen, de wereld weer in te stappen vanuit de verbondenheid met uw eigen essentiële waarheid.

Deze waarheid is een waarheid die nog niet altijd in het licht is gezet. Er lag vaak een veld van angst, van faalangst, maar ook van allerlei oude zaken tussen. Nu is in het ontwaken er geen fase tussen meer. Er is een ontwaken wat zichzelf onmiddellijk laat zien, is een ontwaken, is een neerzetten, is een projecteren van het Zelf in een wereld die helderheid vraagt. Een heldere energie vraagt ook een heldere uitdrukking van die energie, vraagt een helder neerzetten van zichzelf. En wanneer een mens zichzelf helder neerzet zonder de sluiers van het oude leven, dan zal er vanuit die helderheid in eerste instantie ook niet direct wordt begrepen door de omgeving wat er gaande is. Mensen die zich nog niet zo bewust zijn hiervan. Deins dan niet terug vanuit oude angst want dan zou u uzelf weer terug laten zakken in oude sporen, die uiteindelijk op een hele andere manier functioneel zouden gaan zijn, wat ik U daarstraks heb uitgelegd in de doorgeving.

Het is belangrijk  om dan te blijven staan en  vanuit dat nieuwe ontwaken, dat nieuwe kijken, de nieuwe manier van voelen, de nieuwe manier van het Zelf presenteren in het leven, er soms confrontatie kan zijn met mensen die zich daar nog onveilig bij voelen. Schep vooral dan de veiligheid in Uzelf. Voel u veilig bij deze nieuwe ontwikkeling in uw eigen bewustzijn. Want deze nieuwe ontwikkeling zal ook degenen die zich nog niet veilig voelen raken. Ze zullen mee kunnen gaan in al diegenen die de voorlopers zijn, en die het leven leven vanuit de nieuwe tijd  en al zichtbaar kunnen maken vanuit de versnelling in die tijd. Want er zit een enorme frequentieversnelling en deze frequentieversnelling maakt ook dat daardoor alles wat u innerlijk ervaart, ook sneller zich naar buiten wil projecteren. Het zal niet meer via al die oude draden van oude verwerkingen kunnen lopen,  omdat die draden en die oude velden zullen gaan verdwijnen. Er zal iets nieuws voor in de plaats komen. U zult dan rechtstreeks vanuit uw eigen Ziele-energie uzelf laten zien. Dit is een kwetsbaar gegeven en tegelijkertijd de grootste krachtbron die u in het leven neer kunt zetten. Daarin ligt het nieuwe ontwaken,  ligt het ook voor u allen aan uw eigen voeten, en ligt het ook in uw eigen vermogen om dit ontwaken versneld of vertraagd plaats te laten vinden.

 

Het vraagt dus discipline vanuit een enorme verbondenheid, vanuit een enorm contact met dat wat u nu innerlijk aangereikt en aangeraakt heeft gekregen. Weten wat u allen daarmee kunt doen, maar waar u in principe als bewust mens ook verantwoordelijk voor bent. U allen wordt dit gegeven, u allen krijgt dit in handen,  omdat u hiervoor heeft gekozen.

 

Zoals ik al eerder zei: U heeft gekozen in deze tijd te leven en in deze tijd te leven, vraagt van een mens, vooral een mens die op bewustzijnswegen loopt, vraagt van een mens heel veel extra inspanningen om het voor de mens die iets langzamer loopt, duidelijker te maken vanuit het voorleven van dit proces. Weet dus wat u doet en sta voor dat wat u bent.

 

Mijn Zegen

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven