enfrdeitptrues

Zullen nieuwe relaties in de nieuwe tijd van vorm gaan veranderen.?

Nieuwe relaties in de nieuwe tijd zullen zeker veranderen ook qua vorm.

Nieuwe relaties  in de nieuwe tijd zijn vooral relaties  gebaseerd op het herkennen van elkaar in bewustzijn .

Nieuwe relaties in de nieuwe tijd zullen daardoor ook in een soort van andere samensmelting komen, die ook maken dat er ook in de vorm van de relaties iets zal veranderen.

Daarin is het belangrijk om  te weten dat er in de nieuwe tijd er  veel meer mogelijk is.

Dat er niet meer in een soort afgescheidenheid van anderen gehouden kan worden.

Maar dat het een veel groteren uitreiking betreft.

Dat ook de uitstoom van het hart, de uitstroom van de hartenergie, veel groter gaat worden.

En de bandbreedte van deze reikweide zal zoveel breder zijn dan het oude tijdsideeën  zouden zijn, Omdat weer beperkt tot een mens te houden.

Het zal daarin ook vanuit een enorme innerlijke soepelheid dienen te gaan dat je als mens  van meerdere kunt houden,  daarin zal er innerlijke bevrijding moeten ontstaan  daarvoor voorafgaan moet ik zeggen.

Innerlijke bevrijding

Innerlijke bevrijding vanuit het oude denken,  ten opzichte van dat,  wat hoorde dat wat hoorde,  hoorde ook werkelijk thuis in de oude tijd.

Maar nu kan er vanuit de hartenergie iets anders gaan gebeuren er kan vanuit een enorme verbondenheid, zonder gebondenheid werkelijk een relaties met verschillende mensen gaan ontstaan,  die zichzelf zo in elkaar herkennen  dat daar vanuit de vorm mooie zaken uit voort kunnen komen.

Mensen zullen elkaar op die manier diep inspireren.

Zullen het beste in elkaar naar boven gaan halen  dat maakt dan ook deze  nieuwe energie   op deze wijze dan ook  heel duidelijk zichtbaar,  het is belangrijk om te weten waar het oude nog kleeft, aan de nieuwe vorm dit is iets zoals ik al eerder  op de dag heb genoemd, niet iets wat op een dag geklaard kan worden.

Juist,  dat gene wat er  nu aan het veranderen is,   is iets wat tijd vraagt, tijd en aandacht,  de tijd en aandacht van een realistische blik,  de tijd en aandacht van de mens die werkelijk wil weten die voorbij de oude tijd van roze spirituele modellen durft te stappen, en naar de werkelijke realiteit zin van spiritualiteit durft te gaan.

 Het hart van spiritualiteit durft te leven en binnen dit hart van deze  spiritualiteit vinden dan ook dit soort nieuwe tijds relaties  plaats die dus iets heel anders vertegenwoordigen, juist daarin word er dan ook een enorme bodem gecreëerd waarin al deze nieuwe inspiraties deze nieuwe ideeën  zich neer kunnen laten.

En zij  zullen helpen vormen dat wat ik u eerder heb aangegeven  mijn zegen ….

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven