enfrdeitptrues

Wanneer u kijkt naar het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie dan ziet u daarin een groot verschil. Maar u weet ook dat iedere man een vrouwelijk deel in zich kent en dat in een vrouw een mannelijk deel zich huisvest.

Het is belangrijk om  in deze tijd ook heel goed te kijken naar dat wat u mij vraagt. En het is zeker zo dat er in deze periode veel meer vrouwen uiteindelijk op gaan staan vanuit dat wat ze innerlijk vertegenwoordigen. Ze willen meehelpen de nieuwe tijd te baren. Ze willen meehelpen datgene vorm te geven wat innerlijk gekend wordt door hun eigen intelligente hart.

En  omdat de vrouwelijke energie heel veel op gevoelsniveau doet, zal ze daarom ook veel sneller verbinden, mensen met elkaar in contact brengen en het verbinden met elkaar. Ze zal ook vaak het overzicht kunnen bewaren; het overzicht in de chaos die het moment zal kennen.

Mannelijke energie vertegenwoordigt zich vaak door mentale kracht, door het denken en door dat wat daardoor het gevoel vaak voorbij kan gaan. Er zijn uiteraard ook mannen met veel gevoelsbeleving die een sterke vrouwelijke kwaliteit in zich dragen. Dit is wat op dit moment heel zichtbaar is, ook binnen de mannelijke structuur. Maar wanneer u mij vraagt of vrouwen, en ik zie dat u bedoelt vrouwen op het politieke toneel, steeds een belangrijker rol gaan spelen, dan zeg ik u dat dit zeker aan de orde is. Maar dat daarin alle steun nodig is, omdat  de kracht van de mannelijke collectiviteit in hun machtsbolwerken nog steeds erg groot is en er  daardoor niet veel ruimte gecreëerd wordt voor die vrouwelijke instroom.

Het zal uiteindelijk toch zo zijn dat er een vorm van gelijkwaardigheid ontstaat. Dit is nog lang niet aan de orde en daarom is het nodig dat er in deze fase zoveel mogelijk vrouwen, die deze ambitie vertegenwoordigen, zich gesteund weten. Vooral ook door vrouwen die weten wat het is om verbonden te zijn vanuit hun hart, vanuit hun intelligentie met dat wat gedaan wil worden, daarin heeft u zeer gelijk.

Het zal in deze periode steeds meer om de kracht en de kwaliteit van vrouwelijke energie gaan die weet wat verbinding betekent, die weet wat verbondenheid betekent, die weet hoe het is om zonder angst kwetsbaar te mogen en durven zijn in een wereld die zichzelf steeds in een soort  illusie lijkt te bewegen. Zij zal dan de wezenlijke authenticiteit, die zij innerlijk draagt, openbaren en ook in gezamenlijkheid in de vrouwelijke structuur baren. De nieuwe tijd die zo op dit moment op ieders hart klopt.

 

Interessante Onderwerpen

Overzicht Kosmische Teksten

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven