×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

Begeleiding Berry Vincenta gewijzigd?

 Is de begeleiding van Berry Vincenta , gewijzigd in de loop der jaren?

Ik zal u daar een heel klein deel over vertellen. Wanneer wij spreken over het Christusbewustzijn dan spreken wij over een ultiem veld van liefde, een onvoorwaardelijk veld van liefde, wat een soort van middelpunt is waaruit schepping ook wordt aangestuurd.

 

Het Christusbewustzijn, het middelpunt van deze grote kracht , is  een enorme kracht die in deze wereld ook vaak voelbaar wordt wanneer daar hele intense dingen plaatsvinden. Wanneer de mens zich afstemt op zijn eigen hartenergie, wanneer daar een enorme golving in het hart voelbaar kan zijn vanuit een onuitgesproken veld van liefde die op dat moment haast onnoembaar is. Wanneer u mij vraagt vanuit welke velden dit kanaal Berry spreekt, dan zeg ik u dat zij veelal vanuit de energie vanuit de Jezuskracht spreekt. En juist vanuit deze Jezuskracht voedt zij ook het veld van de Jezusenergie in de mens die tegenover haar zit. Maar tegelijkertijd worden daar ook andere velden binnen het Christusbewustzijn aangesproken, er zijn vele meesters in dit veld werkzaam. En wanneer het werk daarom vraagt zal haar energiedraad zich afstemmen en zal energie gebracht worden naar dat veld van energie binnen dat veld van die kracht die op dat moment datgene aan kan raken, en aan kan reiken wat nodig is  om te doen. Er zit dus wel degelijk een verschuiving in.

Het centrale punt zou u Mij kunnen geven, maar tegelijkertijd zit daar steeds een verschuiving in. En deze verschuiving zal ook plaats blijven vinden in de toekomst. Omdat het werk zich vele malen zal verdiepen. En wanneer het bewustzijn van dit kanaal Berry zich vele malen zal gaan verdiepen, zal ook de reikwijdte nog verder gaan zijn en zal daarin een enorme andere verbindingsdraad zichtbaar gaan worden. Maar dat is iets wat op dit moment in haar leven heel langzaam aan het plaatsvinden is.

Tot dusver mijn antwoord aan u.

 

Mijn zegen.

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven