×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.latest

Wilt u een persoonlijke reading samen met Berry Vincenta dan bieden we u die mogelijkheid. U kunt hiervoor in de praktijk terecht zodat u  hierover samen uit kunt wisselen .Tevens is er de mogelijkheid om via Skype of Facetime een consult af te sprreken.De reading en nagesprek wordt voor u opgenomen en deze wordt u per email toegestuurd. Meer info??? Stuur even een email naar:

Wat kunnen deze persoonlijke doorgevingen voor u betekenen?

Zij zijn de Geestelijke voeding voor Uw Bewustzijn en zullen U Liefdevol ondersteunen en uw leven helpen begrijpen.

Deze tijd van nu vraagt zoveel van u, mens. Des te meer u gaat ‘zien en begrijpen’ des te krachtiger zult u uw weg gaan… in Zelfvertrouwen en verbonden zijn.

Ik werk via jouw Bewustzijn naar het Zijns-Besef in jouw Zelf. Wat kan dit betekenen voor jou? Via het wakker roepen van jouw bewustzijn, zul je jezelf sneller doorzien, De innerlijke groei die daarmee samenhangt zal zich veel direkter kunnen koppelen aan de Wezenskern, jouw eigen 'Licht-bewustheid'.

 

Ziels coaching /Begeleidingsgesprek

Voor de mensen die al een tijdje Bewust op het Spirituele Pad lopen of de Lichtwerkers die al enige tijd actief zijn, kunnen de begeleidings-gesprekken via de Innerlijke begeleiding van Berry Vincenta een verdiepende/verhelderende werking hebben om je bewustzijn verder te openen. In deze tijd van snelle evolutionaire groei vanuit Aards en Kosmisch perspectief kan een gesprek je verder helpen dieper kontakt met jouw  Bewust-Zijn te maken

Dit is ook mogelijk voor paren.

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven