enfrdeitptrues

Even Voorstellen

BERRY VINCENTA                                       

    
Kosmisch Kontakt
Bewustzijnswerk
in vele vormen

Ziels schilder


Ik ben al jaren bewustzijnswerker op vele manieren, zowel individueel als met groepen, in binnen-en buitenland. Ik heb me ontwikkeld als medium , alsook doorgever van leerzame Kosmische teksten.  De informatie  die ik via mijn bewustzijn opvang  sluit naadloos aan bij de hulpvrager of groep , die om advies vragen . Ik ontvang deze informatie  al heel lang uit  hogere Kosmische  Lichtvelden, en wordt daarin begeleid vanuit die gebieden van Liefde en Bewustzijns-ordening door de Meesters. Het doorgeven van deze teksten als kanaal doe ik ook voor zalen, tijdens cursussen, en in individuele  sessies.

De schilderijen die ik maak zijn gebaseerd op de Ziele-trilling van degene die mij daartoe de opdracht heeft gegeven.


Wat is voor mij hierin het doel ?

Het doel in mijn leven is  mensen wakker te maken in hun eigen bewustzijn. Vanuit mijn grote liefde voor de Mens en de Schepping inspireer ik een ieder die dit wil...  Om te groeien in  het eigen leven en de levenskracht . Kennis willen krijgen over jouw  eigen essentie is de Kracht in jezelf  laten ontwaken , is mijn devies.

Mijn vraag aan jou is:

“Wil je via de B-weg of de snelweg jezelf en de  belangrijke bedoeling van jouw leven zien?”

Ik werk graag direkt en helder, vanuit diep respekt en hartsverbondenheid en neem je graag mee in een andere realiteit...

Nieuwsgierig?
 

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven