├Ś

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.itemlist
Kinderen

Kinderziel

Waarom  krijgen kleine kinderen al zoveel sluiers dat ze niet kunnen leven, bijna niet kunnen leven.

Wanneer u nu naar wat u noemt kinderen zoudt willen kijken als zijnde volwassen zielen, krijgt dit al een heel ander beeld. Kinderen zijn in uw wereld, vaak nog gezien vanuit de menselijke ogen, vaak nog heel erg klein, nog heel erg kwetsbaar en dat zijn ze op een bepaalde manier ook.

 

 

Wanneer u als mens kijkt naar een kind met kanker, dan raakt dat bij de mens ten eerste het onvoorstelbare ongeloof dat dit kinderen kan treffen. Wanneer een bewust mens kijkt naar een kind met kanker, dan ziet deze mens niet alleen het kind, maar ziet ook de ziel. De bewuste mens ziet dat het een ziel is in een kinderlichaam. Dit kinderlichaam voldoet aan een bedoeling.

Kinderen hun eenheidsbesef laten behouden

Hoe kunnen wij kinderen hun eenheidsbesef laten behouden of kunnen we dat ondersteunen door ons eigen eenheidsbesef te projecteren op kinderen. Is dit de vraag?

Juist door dit op die manier te presenteren aan kinderen om u heen in uw leven, daarin geeft u een voorbeeld, daarin laat u zien waar het in wezen om gaat. Maar dat vraagt heel veel van u, van een volwassen mens.

Wanneer er vanuit uw leven naar kinderen wordt gekeken, wordt er gekeken naar een menselijk kind. Maar wanneer u vanuit een ander bewustzijn kunt kijken, dan ziet u daar zielen. En wanneer u naar de zielsbestemmingen kijkt van mensen, dan ligt daar altijd een bedoeling achter. Vele zielen die in deze periode van evolutie zo jong worden teruggebracht, zijn zielen die op deze wereld iets achter hebben gelaten wat op dat moment voldoende is geweest. Waarin hun aanwezigheid op een ander level in het bewustzijnsveld, in het grote kosmische bewustzijnsveld, op dat moment wenselijker is.

Kinderen met speciale talenten en medicatie

 

 Hoe kan het dat kinderen met zoveel bijzondere gaven zo door medicatie worden onderdrukt? Kinderen met speciale gaven.

 

ADHD of Autisme bij kinderen. Hyperactiviteit

Hoe komt het dat er zoveel kinderen zijn met ADHD (hyperactiviteit)?

Kinderen, Zielen met ADHD zijn kinderen met een zeer gevoelig bewustzijn. Deze kinderen, deze zielen die nu geïncarneerd zijn in deze tijd, zijn kinderen die heel veel moeite ondervinden van de enorme prikkels die deze wereld op hun los laat.

Kinderen met een gevoelig Bewustzijn. Kinderen met een speciale opdracht.............

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven