enfrdeitptrues

Vertel hieronder uw ervaring/verhaal. Dit wordt door mij gepubliceerd op mijn site als ik dat wenselijk vind!

Dag lieve Berry , heel veel dank voor het gesprek zojuist op de lijn. Lieve groetjes Hanneke
Graag gedaan Hanneke.
 
Datum van bericht: 02 Januari 2018
Geplaatst door: Hanneke beekmans
Hanneke, Meijel
www.hannekebeekmans.nl
Zuidschermer Lichtdienst 17 dec. 2017. Impressie van een getuige
Er stroomde Licht in de donkere dagen voor Kerst, daar,in het idyllisch historisch kerkgebouwtje, waar Berry Vincenta en Jenny een
indrukwekkende Lichtdienst verzorgden voor mede Lichtdragers,
Een Lichtdienst geïnspireerd vanuit het Goddelijk Licht. Het Goddelijk Licht dat gelijk is aan Onvoorwaardelijke Liefde,, de Pure Wijsheid en de Scheppende Energie, dat zich weerspiegelt In de essentie van al wat leeft.
Dit Licht doorstraalde tijdens de dienst de harten van de vele aanwezigen.
Het belichtte en verlichtte en activeerde de essentie van ieder.

Er werd een dringende noodzakelijke Oproep gedaan om te Zijn en te Leven vanuit deze essentie:; maar vooral om er daadwerkelijk naar te Handelen m..b.t onze wereld die zich in een diep en cruciaal transformatieproces bevindt.
Een transformatieproces, waarin er een bewustzijnsverschuiving plaats vindt van de aardse uiterlijke mens, die gevangen zit in angst en macht, naar de geestelijke innerlijke mens, die we in wezen zijn.
Deze innerlijke mens die door de aardse persoonlijkheid heen leeft strraalt en werkt.
Het hangt af van deze innerlijke mens het verder gaat in en met onze wereld.!

Een Oproep werd gedaan , een indringende en noodakelijke oproep: Mens..sta op..weet je wie je bent. .Licht ... IK BEN ... een goddelijk wezen. Want vanuit die hoedanigheid kun je als Lichtdrager de mensheid bijstaan in haar nieuwe geboorte naar een hoger bewustzijnsnivo.

Leven vanuit het Goddelijk Zijn, het -IK BEN DIE IK BEN - kun je vergelijken met Leven als de Zon hier op aarde.
De Zon straalt van nature, voor alles , voor ieder.. onvoorwaardelijk ! En zo ook straalt de innerlijke mens vanuit zijn essentie.

Stoffelijk werd aan het einde van de Lichtdienst, deze realisatie en activatie van IK BEN symbolisch uitgedrukt in het licht van een kaars, dat aan elkaar doorgegeven kon worden; opdat het Licht in Onvoorwaardelijke Liefde, in Pure Wijsheid , in Scheppende Kracht, in volle bewustzijn , daadwerkelijk uitgedragen en uitgestraald kan worden in het menselijk handelen, tot heil van alles en ieder.
Want ja....het hangt van de mens af hoe het het ver gaat in en met deze wereld !!

Berry en Jenny, veel dank voor deze oproep, deze ondersteuning en ‘duw’ tot diepere realisatie van de scheppende mogelijkheden, die in liefde en wijsheid gebruikt kunnen worden, en mogen worden, ja zelfs nu moeten worden gebruikt .
Het is ‘hoog tij’ als wel ‘hoogste tijd’
Catharina Keijser.

Wat een geweldige reactie heb je neergeschreven. Dank je wel Catharina. Fijn dat het zo beleefd is door jou. Warme hartegroet van ons, Jenny en Berry Vincenta
 
Datum van bericht: 20 December 2017
Geplaatst door: Catharina Keijser
Geachte Berry,
Ik ontvang altijd de Want to know mailing en heb daar uw onderdeel gelezen en was blij verrast te lezen dat u bij Hannah van Buuren hebt gestudeerd. Ook ik heb een aantal jaren bij haar gestudeerd, tot aan haar overlijden. nog altijd mis ik haar aardse maar duidelijke omschrijvingen over de ziel, de nieuw tijd enz.
Met vr gr,
Riekie Ripke

Dag Riekie, Wat fijn om te lezen dat Hannah haar naam weer eens even terugkomt in de schijnwerper.Ze heeft heel veel geschreven en gedeeld, maar dit is je duidelijk.Haar wijsheid en dieptevragen worden zo nu en dan gemist.Warme groet Jenny en Berry Vincenta
 
Datum van bericht: 27 November 2017
Geplaatst door: Riekie Ripke
Kampen
Afgelopen woensdag een prachtige mooie avond beleeft in Apeldoorn! Ik ga heel lang niet meer naar lezingen of channelingen omdat ik voel dat alles zelf in mij Is en gegeven wordt wanneer ik er klaar voor ben. Maar van binnen voelde ik dat ik hierheen moest en samen met mijn man! Op de prachtige locatie, het koetshuis van St Source of Light, was de sfeer warm en hartelijk. De channeling begon en wat mij vooral raakte dat er precies gechanneld werd waar ik in zit: het oude transformeren naar het nieuwe en van daaruit Zijn. Dit heel in het kort hoor, de channeling was een schot in de roos en ik besefte heel goed wat ik daar deed: nog meer wakker worden en een pilaar zijn van Licht.


Daarna konden we vragen stellen en dat was fijn! Verhelderend, inspirerend en zetje nog meer in de richting die Wil!


Dank lieve Berry en Jenny, mooie zussen. Liefs Esther en zeker tot een andere keer ॐ

Dank je wel Esther, ook wij vonden het een hele fijne avond.Warme groet Jenny en Berry Vincenta.
 
Datum van bericht: 24 November 2017
Geplaatst door: Esther
Apeldoorn
Prachtige gechannelde lezing “gevangen in vrijheid” van Berry meegemaakt.
Berry heeft het vermogen om, ondersteund en gedragen door haar geestelijke begeleiding, informatie door te geven. Informatie die beschouwend van aard is, maar ook de mogelijkheid geeft om, juist bij hele gewone alledaagse processen, te leren afstemmen op een dieper bewustzijn. Zodat we steeds meer echt vanuit ons hart kunnen leven, en we ons niet meer genoodzaakt voelen om vanuit allerlei tradities, overtuigingen en oude denkpatronen te handelen.
Dank jullie wel Berry en Jenny voor het belangrijke werk dat jullie doen.
 
Datum van bericht: 06 November 2017
Geplaatst door: Annette Eschweiler
Vierhouten
3 augustus 2017, Lieve Berry. Een paar jaar geleden van jou een reading ontvangen. Als ik soms twijfel aan mijn weg, zoals van de week gebeurde, dan zeggen mijn helpers, draai de c.d . van Berry. Gedaan. Ontroerd en blij tegelijk. En veel is er van uitgekomen. Ik wilde je dit laten weten. Ik heb een faceboekpagina, onder de naam Petra Inai Ata. Inai is de naam die ik via jou heb gekregen. Hartelijke groet, ook aan je zuster.
Petra.
 
Datum van bericht: 31 Augustus 2017
Geplaatst door: petra kerkhof
sjamaan Petra Inai Ata ( Rots, Stroom Vuur ), Ellewoutsdijk
Afgelopen zaterdag heb ik een workshop "Innerlijk schilderen"bijgewoond. Het was een fantastische ervaring. Een fijne en veilige sfeer waarin je door een mooie meditatie open komt te staan voor jezelf. Dit gecombineerd met het schilderen en jullie hulp hebben mij weer een zetje in de goede richting gegeven. Dankjewel hiervoor. Een lieve groet Wendy van Dorst
 
Datum van bericht: 19 Maar 2017
Geplaatst door: Wendy van Dorst
Etten-Leur
Lieve Berry en Jenny vandaag heb ik een bijzondere dag in spiritueel centrum Rucphen gehad... jullie zijn warme lieve vrouwen... eerlijk en recht door zee... Ik heb weer iets in mezelf ontdekt en ik ga er zeker mee aan de slag ontzettend bedankt voor deze mooie ervaring en ik hoop tot snel ziens! Liefs Danny
 
Datum van bericht: 18 Maar 2017
Geplaatst door: Danny leenen
Etten-Leur
Goedemiddag,
Ik wil u laten weten dat ik regelmatig uw teksten lees. Wat mij veel duidelijkheid en rust geeft. Vooral een paar jaar geleden toen de wereld zo begon te veranderen... Ik was onrustig, verdrietig en bang. Het liet mij niet los.. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar spirituele teksten 'wáárom' deze situatie op de wereld. Het móest een reden hebben! Ik bleef hangen op uw site.. ik heb veel gelezen...
Op een avond kreeg ik zomaar een warm, blij, gelukkig en rustig gevoel! ....bewustwording waarschijnlijk... Het blijft nog steeds verdrietig hoe het allemaal gaat op de wereld.. maar ik weet ook dat ik mijn liefde en licht kan door geven zodat er meer mensen dit gevoel kunnen krijgen en door kunnen geven! 'Simpel' door optimistisch, warm, helpend naar mensen te zijn... dit deed ik ook al wel maar nu met dieper, rustig gevoel..
Fijn dat ik uw site ontdekt heb..ik blijf u volgen.
 
Datum van bericht: 17 December 2016
Geplaatst door: Dea
Stadskanaal
lieve Berry en Jenny,Mijn grote dank gaat uit naar de bezielde zondagmiddag in Centrum Goud te Eibergen,
( Zondag 27 november) waar je voor ons een bijzondere channeling hebt gegeven vanuit het
Kosmisch bewustzijn voor de aanwezigen.
De eerste reacties die ik die middag al kreeg en later via appjes is dat ze allemaal diep onder de indruk waren over de zuiverheid waarin jij sprak Berry. Mooi de inzichten die je gaf over VS, vluchtelingenstroom, oorlog/vrede en de inzichten van de persoonlijke vragen van de aanwezigen, voor allen een rakende informatie.in licht en liefde Dinant
 
Datum van bericht: 29 November 2016
Geplaatst door: Dinant Hengeveld
organisator lezing centrum goud, Haaksbergen
http://www.hetveld.com/

<< Begin Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende Einde>>

Pagina 1 van 7


Stuur een bericht
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Uw Email :*
Iets over uzelf:
Plaats:
Uw website:
Uw foto:
beelden mogen niet groter zijn dan 500x500 px and 250 kb
beveilingscode:
Vul de beveilingscode in:*
Vul hieronder uw bericht in:*

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven