enfrdeitptrues

Ziele Tekeningen

Wat is een Ziele tekening  en een Kosmische naam?

( in jij vorm geschreven maar wel met respect!)

Je Ziel is wie je werkelijk BENT. Het is dus belangrijk om te leren luisteren naar de signalen die je Ziel je ieder moment stuurt.

 

Een Zieletekening vertegenwoordigt het innerlijke Krachtveld van de Ziel, uitgedrukt in een mens. Ik vertaal de trilling/frequentie ervan via deze tekeningen, die ondersteunend werken in het leven van alledag .Tevens geef ik vaak de Kosmische naam erbij door, die krachtig doorwerkt in het bewustzijn .Het heeft al velen in “beweging” mogen zetten..

Bij de tekening behoort een doorgeving.( persoonlijke boodschap) Dit werkt net zoals een Zieleduiding, dit is een persoonlijke boodschap zonder tekening.

Jouw roepnaam in dit leven ( bij  geboorte gegeven door de ouders) hoort heel erg bij dit leven, een Kosmische naam draagt een andere, hogere trilling en hoort bij jouw Zielsbewustzijn ( in dit leven). Doordat het een andere klank, een andere frequentie heeft dan jouw 'gewone' roepnaam kun je met deze Ziele-naam goed verbinding maken met jouw Zielsbewustzijn.

Hoe komt dit tot stand?

Ik werk via jouw Bewustzijn naar het Zijns-Besef in jouw Zelf. Deze gesproken 'boodschap' nemen we op CD  op of is het mogelijk dat we deze als geluidsbestand opsturen via het internet..
Het is een mogelijkheid om een Zieletekening te bestellen via de mail. Tevens kun je iemand een tekening kado doen. Ik heb dan alleen een foto nodig.
Indien je daarover meer informatie wenst stuur me dan even een berichtje. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat kan dit betekenen voor jou?

Via het wakker roepen van jouw bewustzijn, zul je jouw-Zelf sneller doorzien, de innerlijke groei die daarmee samenhangt zal zich veel direkter kunnen koppelen aan de Wezenskern, jouw eigen 'Licht-bewustheid'.
 
Als U een tekening heeft laten maken stellen we het erg op prijs dat u iets schrijft in het gastenboek over uw ervaring/beleving hiervan.
 
 

Ziele Tekeningen

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven