×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.itemlist
Gezondheid

Vaccins, Vaccinaties en onrust

      

Januari 2021

Grote dank aan Guido Jonkers van de site Want to Know voor zijn vraagstelling waardoor er meer duidelijkheid kan komen in alle verwarring van dit moment. en Gea voor het transcript. dd januari 2021.Meer info??: https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/berry-vincenta-wanttoknow-qa-over-covid-en-de-vs/

 Inhoud mag gedeeld of anderszins maar graag met bronvermelding.

Over VACCINS en de ONRUST.

Via vraagstelling en dialoog ( schuin weergegeven)

Dan zou ik de stap willen gaan maken naar de andere grote fundamentele shake-up in deze wereld. En dat is dus de COVID-ontwikkeling. Zijn er in uw perspectief grote ontwikkelingen gaande, die we zouden kunnen gaan melden aan een grotere groep mensen, teneinde hen te versterken..?

 Er is heel veel te zeggen over de werkzaamheid van dit zogenaamde virus. Datgene wat zo  – in deze wereld waarop u allen leeft-  zo heeft aangedaan op vele lagen, is een veld, dat uiteindelijk een noodzakelijk veld bleek te zijn. Omdat er een heel groot collectieve omwenteling dient te komen. Deze omwenteling is gaande… Maar deze omwenteling kan alleen maar heel duidelijk zichtbaar worden voor veel op uw aarde, wanneer ook kan worden omarmd, datgene wat verandering betekent.

De verandering is een verandering die voor heel veel mensen een enorme diepe angst in zichzelf  opwekt. Oude angsten, oude overtuigingen op basis van verleden betekent dat heel veel mensen de deur bijna hebben gesloten voor het heden en de toekomst. Ze stabiliseren hun eigen energie in een soort van stagnatie in het oude verleden, in oude overtuigingen in, de angsten voor tekortkomingen, maar vooral ook in de angsten niet meer datgene in vrijheid te kunnen doen, wat uiteindelijk de wens van het hart is. Daarin ligt een hele grote aanwijzing.

https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/berry-vincenta-over-de-corona-ontwikkelingen/

Berry Vincenta over de Corona-ontwikkelingen.. (Klik op deze link voor gehele tekst)

Door GuidoJ.

In onze contacten met Berry Vincenta, maken we regelmatig verbinding met bewuste, hogere bewustzijnsvelden. We krijgen dan de mogelijkheid onze specifieke vragen te stellen, waarop dan de antwoorden vanuit ‘een hoger perspectief’ komen. Zo deden we dat al HIER, toen we Berry bevroegen over de ‘spiritueel-indringende achterkant’ van de aanslagen van 911. (Heb je dit verhaal nog niet gelezen, dan geeft deze ‘Corona-tijd’ je wellicht daarvoor nu de gelegenheid..!)

Berry VIncenta met alledaagse steun en toeverlaat, zus Jenny (R)

De informatie die toen werd doorgegeven, was voor ons fundamenteel krachtig. Het was een heel menselijk, maar vooral diep-bezield verhaal over die verschrikkelijke dag en de gevolgen ervan voor onze energetische wereld.

Er zijn veel mensen die bij voorbaat al een afkeer hebben van ‘channelingen’. Ze worden niet vertrouwd en dienen daarom -zonder enige kennis van de inhoud van die doorgeving- bij het vuilnis gezet te worden. Het zijn wellicht ook dezelfde mensen die de postbode wat aandoen, wanneer die het durft, om te verschijnen met een brief van de belastingen..? Het verhaal is dus ‘don’t kill the messenger’; de boodschapper is in dit geval niet de bron van de informatie uit het interactieve vraaggesprek, maar geeft deze door. Dus blijf vooral heel kritisch op wat je leest, maar zorg wel DAT je het leest, voor aleer een oordeel te vellen.. Toch?

We plaatsten de afgelopen jaren al vaker artikelen hier op de site, van de hand van Berry. Deze vind je eenvoudig terug via onze zoekmasjien, bovenaan elke pagina. Het zijn -al zeggen we het zelf- artikelen die altijd vol respect, compassie en liefde zijn geladen. Waarvan acte. Dit keer hadden we ons voorbereid om een aantal vragen te stellen over het Corona-virus en de ontwikkelingen van deze tijd. Sociaal-economisch, maar ook financieel-politiek. Hieronder vind je dat interview met de vragen en antwoorden die via Berry werden doorgegeven. We hopen dat het je mag dienen om de crisis waarin we zitten, even dieper te kunnen doorschouwen..! Tot je dienst.

Wanneer U kijkt naar wetenschap is wetenschap het onderzoekspad waarop dingen vaak bewezen moeten worden. En dat wat niet bewezen kan worden vanuit wetenschap wordt vaak terzijde gelegd, terwijl het gevoelsleven van de mensen die daarbij betrokken zijn vaak iets anders zegt vanuit het innerlijk Weten.Er zit een groot verschil tussen het weten vanuit het hoofd of het weten vanuit het Hart.

Wat doet het vegetarisch zijn met de mens?

Wat doet het vegetarisch zijn met de mens?

Verschillende mensen op uw aarde zijn mensen, die een heel gevoelig stoffelijk niveau hebben. Een heel gevoelig stoffelijk lichaam. Dit lichaam verdraagt niet altijd alles wat een ander mens, die niet zo gevoelig in het lichaam is, wel verdraagt.

Wanneer een mens geen vlees verdraagt, wanneer een mens de energieën vooral van vlees niet verdraagt, is dit iets wat innerlijk heel duidelijk traceerbaar is. 

Hoe kunnen we een brug slaan tussen de alternatieve en reguliere geneeskunde?

Dit is een onderwerp waar ik heel lang met u over zou kunnen spreken, maar wat ik nu even in vogelvlucht voor u neer ga zetten.

Datgene wat er in de reguliere geneeskunde op dit moment plaats vindt, is een oud denkpatroon. Is vanuit de dualiteit. Is vanuit de vasthoudendheid, die niet op dit moment de openheid bezit in het collectieve bewustzijn van de groep die dit aangaat om toe te laten.

Worden de voedselbronnen uiteindelijk eerlijk verdeeld?

Voedselbronnen in zijn algemeenheid, zullen maar dan spreek ik van ver voor in de tijd, uiteindelijk ook verdeeld gaan worden, zo ze nog beschikbaar zijn. Want tegelijkertijd kunt u natuurlijk kijken naar wat er op dit moment allemaal plaats vindt aan roofbouw of deze Aarde qua voedselbronnen.

Wijzigt het verslavingsgedrag in de toekomst?

Komt er in de toekomst, in de nieuwe tijd een wijziging in het algemene verslavingsgedrag?

Er zal zeker een wijziging op gaan treden, maar er zal ook zeker een groep op uw aarde blijven die daar niet op die wijze mee om zal kunnen gaan. Dit alles heeft te maken met dat de mens die verslaafd is zichzelf altijd een uitweg uit het leven zoekt,

Asperger en Autisme in deze nieuwe tijd

Hebben de mensen met Asperger , Autisme in deze ( nieuwe) tijd ook een andere manier van leven in plaats van overleven ? Kunnen wij hun ondersteunen ?

De zielen die met deze energie zijn gekomen in dit leven zijn zielen die heel veel hebben te brengen. Zij brengen heel veel in beweging, zij laten heel veel zien in een wereld die zichzelf “normaal’ heeft gedoopt. Wanneer u begrijpt wat ik hiermee zeg, dan zult u ook erkennen dat deze mensen iets laten zien vanuit hun wezenskracht, wat de ander, de mens die “normaal” in dit leven staat, iets te zeggen heeft. Zij nemen het  Leven anders waar.. Het heeft wederom een spiegelfunctie..

Depressiviteit

 Waar komt deze depressiviteit vandaan en wat kan men er aan doen om dit te vermijden?

 

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven