×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

Channeling over het Corona virus door Berry Vincenta

https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/berry-vincenta-over-de-corona-ontwikkelingen/

Berry Vincenta over de Corona-ontwikkelingen.. (Klik op deze link voor gehele tekst)

Door GuidoJ.

In onze contacten met Berry Vincenta, maken we regelmatig verbinding met bewuste, hogere bewustzijnsvelden. We krijgen dan de mogelijkheid onze specifieke vragen te stellen, waarop dan de antwoorden vanuit ‘een hoger perspectief’ komen. Zo deden we dat al HIER, toen we Berry bevroegen over de ‘spiritueel-indringende achterkant’ van de aanslagen van 911. (Heb je dit verhaal nog niet gelezen, dan geeft deze ‘Corona-tijd’ je wellicht daarvoor nu de gelegenheid..!)

Berry VIncenta met alledaagse steun en toeverlaat, zus Jenny (R)

De informatie die toen werd doorgegeven, was voor ons fundamenteel krachtig. Het was een heel menselijk, maar vooral diep-bezield verhaal over die verschrikkelijke dag en de gevolgen ervan voor onze energetische wereld.

Er zijn veel mensen die bij voorbaat al een afkeer hebben van ‘channelingen’. Ze worden niet vertrouwd en dienen daarom -zonder enige kennis van de inhoud van die doorgeving- bij het vuilnis gezet te worden. Het zijn wellicht ook dezelfde mensen die de postbode wat aandoen, wanneer die het durft, om te verschijnen met een brief van de belastingen..? Het verhaal is dus ‘don’t kill the messenger’; de boodschapper is in dit geval niet de bron van de informatie uit het interactieve vraaggesprek, maar geeft deze door. Dus blijf vooral heel kritisch op wat je leest, maar zorg wel DAT je het leest, voor aleer een oordeel te vellen.. Toch?

We plaatsten de afgelopen jaren al vaker artikelen hier op de site, van de hand van Berry. Deze vind je eenvoudig terug via onze zoekmasjien, bovenaan elke pagina. Het zijn -al zeggen we het zelf- artikelen die altijd vol respect, compassie en liefde zijn geladen. Waarvan acte. Dit keer hadden we ons voorbereid om een aantal vragen te stellen over het Corona-virus en de ontwikkelingen van deze tijd. Sociaal-economisch, maar ook financieel-politiek. Hieronder vind je dat interview met de vragen en antwoorden die via Berry werden doorgegeven. We hopen dat het je mag dienen om de crisis waarin we zitten, even dieper te kunnen doorschouwen..! Tot je dienst.

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven