×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.itemlist
Recente teksten

Schermafbeelding 2024 07 11 om 13.47.43

 

Dit is deel 1 van een artikel voor Want to Know. Met vraagstelling van Guido.

Het is vandaag 1 april 2024. (deel 1)

Dit is Berry Vincenta, ik werd vandaag geleid deze tekst in te spreken.

De titel hiervan is: ‘De tijd van ontsluiering breekt aan’.

Wanneer wij hierin spreken over ontsluiering, dan doelen wij vooral in eerste instantie op datgene wat er in het menselijk denken, in het  brein,  mondiaal aan het plaatsvinden is. Er is een enorme versluiering, waarin mensen vaak innerlijk het idee hebben, dat zij door een waas kijken. Een waas vanuit hun eigen zicht op de wereld en op de werkelijkheid, die vanuit die waas is gecreëerd in een Matrix. 

Wat daarin: ‘de gevangenschap voor die mens in zijn eigen denken’ betekent….!

                   

                                                                                                                  Oktober  2023  ( Deze tekst is ontstaan door de  vraagstelling van de Want to Know site.)

Berry Vincenta:
Ik wil gelijk even een beeld delen. Wanneer er gesproken wordt over: ‘alles wordt op het spits gedreven’ , dan betekent dit, dat er heel veel energie, juist vanuit het collectief – het mentale veld – zich nu in de vorm heel duidelijk tot uitdrukking laat brengen in het dagelijkse leven van de mensheid. Deze vorm, die nu in de wereld in al het geweld en chaos zo zichtbaar en voelbaar is, is een energie die zich heel duidelijk naar één punt laat leiden. En dat is een noodzaak.Wanneer deze energie samenkomt, zal er uiteindelijk een enorm breekpunt ontstaan. Dat breekpunt zal datgene in de bodem van de aarde laten vallen, waardoor er een andere energie op gang kan worden gebracht, vanuit een nieuwe vruchtbaarheid. Een nieuwe vruchtbaarheid voor het bewustzijn, die ontstaat in het denken en ervaren der mensheid, waardoor de realisatie van de werkelijke ‘realiteitszin in het leven van alle dag’ een heel andere plaats gaat krijgen.Omdat het dan verbonden wordt met dat, wat innerlijk altijd geweten is. En dat wat het geweten werd van het menselijk persoonlijkheidsperspectief, wordt een geweten van de ziel. Deze ziels-energie zal dan zodanig zijn plaats gaan vinden, dat daardoor werkelijk, vanuit die nieuwe aarde, de nieuwe samenleving kan ontstaan.  Dit lijkt voor nu – in de wereld van nu – een utopie . Dit lijkt een heel diepe energie die nog heel lang zijn plaats zal dienen te vinden.Maar wees gerust, dit zal in de tijdslijn van deze evolutie op een moment gebeuren, waarin u zich dat niet direct bewust zult zijn. Maar dit vanuit een heel diepe verbondenheid, vanuit deze zielsstructuur zult weten. Weten wat er energetisch gaande is en ook wat daar wordt aangestuurd, vanuit heel veel verschillende lichtvelden. Het is tijd, het wordt tijd om datgene te keren wat in de tijdslijn besloten ligt binnen dit Kosmische Plan.Wat ik daarin ook zie is een enorme top waar ook over gesproken werd, door ons al, over die transformerende functie die het dan ook krijgt, als een enorme krachtbron, die zal helpen niet alleen op te lossen, maar vooral ook weer nieuwe intenties vanuit hartenergie te openen. Daar komt de verandering. Daar komt de verandering. Intenties die voorbij iedere vorm van het zelf gaan.

BerryVincenta  24-09-2022

“The Turning point in Time”

Ik werd geleid om het volgende te willen delen met de wereld…

“Het is belangrijk voor iedereen actief in Lichtwerk, om in deze periode waarin er zoveel gaande is te beseffen dat er “Ankers van Licht in het diepst van het grid in de Aarde geplaatst dienen te worden.

Voor die vele lichtwerkers die deze Aarde bewonen, werkzaam in al deze verschillende Lichtwerken die plaatsvinden is het NU belangrijk, dat daar een gezamenlijk Veld wil worden gecreëerd.

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven