×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

Hoe kunnen wij binnen de psychiatrie en psychiatrische wetenschap denken en voelen samenbrengen zodat ook daarin evenwicht ontstaat?

Wanneer U kijkt naar wetenschap is wetenschap het onderzoekspad waarop dingen vaak bewezen moeten worden. En dat wat niet bewezen kan worden vanuit wetenschap wordt vaak terzijde gelegd, terwijl het gevoelsleven van de mensen die daarbij betrokken zijn vaak iets anders zegt vanuit het innerlijk Weten.Er zit een groot verschil tussen het weten vanuit het hoofd of het weten vanuit het Hart.

De mentale kracht vanuit wetenschap zit in een onderdeel van groei. Het is noodzakelijk dat ook de wetenschap via deze weg uiteindelijk terecht zal komen bij de gevoelswetenschappen. Deze weg kan alleen maar zo gegaan worden omdat er anders geen verschil zou zijn en daarin geen onderscheiding gevonden kan worden. Het is belangrijk om te weten dat datgene wat zo verlangd wordt van degene die mij dit vraagt, U daarin niet te laten misleiden door de overschaduwing van deze wetenschappelijk mentale krachten. Zij laten U soms innerlijk krimpen en maken uw krachtveld kleiner dan dat U bent. Het is dus belangrijk om te voelen dat U dan blijft staan vanuit uw visie en  dat ook woorden geeft. Dan kan de energie, zoals alles energie is, in alles wat bestaat uiteindelijk zich een weg zoeken ook binnen die mentale bolwerken. Er zal daardoor een soort van harde schil gaan breken.

Hartwetenschap

Het zal een brekingsproces kunnen gaan worden die uiteindelijk zal toestromen naar hartwetenschap. Het zal toestromen naar dat wat innerlijk veel dieper nog een wetenschap blijkt te zijn, waardoor er ook veel sneller tot resultaten gekomen kan worden. Maar dit is de groei van deze weg en de groei die gaat stap voor stap. U kunt niets anders doen dan erbij te blijven vanuit Bewustzijn. Sta ernaast vanuit hartsverbondenheid en laat u niet misleiden door datgene, wat uzelf innerlijk soms zo klein doet maken. Sta vanuit de grootsheid die u bent, vanuit uw innerlijke bewogenheid.

Het voegt namelijk nog iets extra's toe. Datgene waarin U  zich vanuit uw Hart verbond met dat , wat U nu zo terug kan zetten vanuit dat  stuk onzekerheid, laat niets anders zien dan dat  U steeds opnieuw  zichzelf traint op  zelfvertrouwen.! En ook….dat U door dat zelfvertrouwen echt zegt wat U te zeggen hebt,  en zich  nooit meer door wetenschappelijke krachten en mentale energie de mond  zal laten snoeren, want daar ligt uw werk..te verbinden..!
 

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven