×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

Kinderziel

Waarom  krijgen kleine kinderen al zoveel sluiers dat ze niet kunnen leven, bijna niet kunnen leven.

Wanneer u nu naar wat u noemt kinderen zoudt willen kijken als zijnde volwassen zielen, krijgt dit al een heel ander beeld. Kinderen zijn in uw wereld, vaak nog gezien vanuit de menselijke ogen, vaak nog heel erg klein, nog heel erg kwetsbaar en dat zijn ze op een bepaalde manier ook.

 

En tegelijkertijd als u kijkt naar de veerkracht van een kind in een hele moeilijke situatie, dan kunnen volwassenen vaak daar nog iets van leren.Want de flexibiliteit waarmee kinderen om kunnen gaan in een leven, wat vooral in deze tijd van evolutie en in uw maatschappij vaak zo’n grote rol speelt, dan kunt u daar ook anders naar kijken.

De sluiers, die u mij vraagt, die zo’n ziel meeneemt, zijn waarschijnlijk toch de sluiers die die ziel wil gaan doorwerken. En vanuit de wereldse ogen wordt er dan ook naar gekeken alsof deze kinderen bijna niet zouden leven. Natuurlijk, het is alleen gezien vanuit wereldse, aardse maatstaven, maar innerlijk is daar een heel ander leven heel erg bezig juist datgene te ontdekken in de schijnbare wereldse onmogelijkheden, de mogelijkheden te ontdekken om juist aan te kunnen groeien.

Deze wereld wordt vaak beleefd vanuit de emotionele gebondenheden, de mens op deze wereld is ook emotioneel sterk verbonden met deze wereld. Dat maakt ook, dat wanneer het bewustzijn niet helder daarop geplaatst wordt, dat er vanuit deze vernauwing in dat bewustzijn via deze emotionele weg wordt gekeken naar dit soort situaties. Waarin ik niet zeg dat u deze zielen niet moet ondersteunen, maar niet deze zielen nogmaals meer vanuit hun onmogelijkheden inprenten dat het een onmogelijk leven zou zijn, dat is iets anders. En dit wat ik nu tegen u zeg is van een heel groot belang.

Natuurlijk vraagt het extra aandacht en extra koestering, vraagt het de aandacht opnieuw van bijvoorbeeld uw hart, maar vraagt het tegelijkertijd ook uw bewustzijn om verder te kijken dan alleen naar die sluiers en naar dat uiterlijke, stoffelijke leven. Mijn zegen.

 

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven