×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.itemlist
Actueel

Oorlog of Vrede , een sacrale keuze

 

"Oorlog of Vrede, een sacrale keuze"

Wanneer ieder mens - op dit moment - in zijn eigen hart kijkt, in deze periode van het leven, binnen deze evolutie in de tijdslijn van nu, dan zien wij ook dààr de dualiteit  van oorlog en vrede.

Zowel op het persoonlijke vlak, als kijkend naar de wereld die op allerlei verschillende manieren deze dualiteit zo uitvergroot laat zien. 

Alles, wat bijvoorbeeld drie jaar geleden is aangestuurd geworden voor de verandering van de wereld, heeft ook heel veel van deze energieën getoond. Maar doordat vele mensen zo diep in zich zelf - dát wat Eenheid vertegenwoordigt - niet hebben kunnen ervaren en vanwege de dualiteit hun keuzes hebben bepaald - veelal door angst -zo zij dachten te moeten reageren, is die Eenheid daarin heel vaak uit het oog verloren geraakt. 

Want precies binnen die eenheid in de mens bevindt zich de kracht: het heldere vermogen voor eigen diepe keuzes te maken. Maar ook om ín de innerlijke wijsheid te zien, wat de volgende stappen dienen te zijn. Om in de vorm te kunnen brengen in het leven - ieder moment van het leven zelf - wat voor ieder mens individueel, maar ook voor het wij-bewustzijn belangrijk is. En daardoor, ruimer gesteld, voor deze Schepping .

Hierin ligt een heel groot deel waaraan ik deze titel van oorlog of vrede koppel .

The Turning Point in Time

BerryVincenta  24-09-2022

“The Turning point in Time”

Ik werd geleid om het volgende te willen delen met de wereld…

“Het is belangrijk voor iedereen actief in Lichtwerk, om in deze periode waarin er zoveel gaande is te beseffen dat er “Ankers van Licht in het diepst van het grid in de Aarde geplaatst dienen te worden.

Voor die vele lichtwerkers die deze Aarde bewonen, werkzaam in al deze verschillende Lichtwerken die plaatsvinden is het NU belangrijk, dat daar een gezamenlijk Veld wil worden gecreëerd.

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven