×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

Bestaat het fenomeen Tweelingziel op aarde?

 Bestaat het fenomeen tweelingzielen op aarde ? (via Berry Vincenta.)

Het begrip tweelingziel is iets wat de mensheid heeft gecreëerd. Wanneer een tweelingziel in de ervaring van een mens plaatsvindt, wanneer een mens een andere mens treft die als het ware zichzelf zo herkent in die andere is de noemer die de mens daaroverheen gecreëerd heeft een tweelingziel. Maar iedere ziel is een individualiteit, het is weliswaar een onderdeel van een grote ziel maar iedere ziel draagt zijn eigen specifieke kenmerk en dat is zijn eigen kernenergie zijn eigen hoogste individualiteit in verbinding in die grote collectiviteit. In verbinding met die ene grote ziel. De verwarring voor de mens ligt hierin het is juist de grote herkenning van de ene mens in de ander die zichzelf op heel veel sporen zo duidelijk gespiegeld ziet dat deze mens dan denkt dat de ander volkomen identiek is aan zichzelf.

Dit is niet wat het is. Het is iets wat heel dichtbij komt, maar er zullen altijd heel diep verborgen toch specifieke kenmerken zijn die volkomen van deze individu zijn. Vanuit dat punt gezien blijft een ziel dus een sterk individueel kernbewustzijn.

Maar het is waar om te zeggen dat er mensen zijn op deze aarde die juist in de troost die ze vinden in de herkenning van die zogenaamde tweelingziel heel veel tot zich kunnen nemen omdat de spiegeling op een ander niveau plaatsvindt dan de spiegeling van alledag. Het is een dieper ontmoeten. Het is een zo diep ontmoeten van jezelf in die ander het is daardoor alsof degene die de ander dan ontmoet zichzelf weer ontmoet. Zichzelf weer welkom kan heten op heel veel aspecten die zo helder voor hem staan dat vanuit dat punt er een soort van hele diepe heling kan ontstaan. Maar altijd, altijd zal het zo zijn dat iedere ziel zijn eigen individuele kernkracht draagt. En altijd geldt het  in deze evolutie er zal een moment komen wanneer hier een grote verandering aan onderhevig is. Maar vooralsnog in deze tijdspanne is het van belang om dit te weten.

Welke verandering zal er dan komen ten aanzien van dit gegeven?

Ver, ver, ver in de toekomst zal er een moment komen waarin de collectieve ziel zoals ik dat net aan u heb uitgelegd, helemaal opgenomen zal worden in dat wat u kent als geestkracht. Ooit zal er een moment komen waarin wat nu nog beleefd wordt als de individuele ziel werkelijk teruggegeven zal worden aan dat wat u als oerbron kent. Het is van belang dat de ziel die op deze manier nu in uw leven de brugfunctie vertegenwoordigt tussen geest en uw eigen menselijke persoonlijkheid de bruggefunctie is die wezenlijk van belang is, luister naar het woord wezenlijk.

Want het is van belang dat door middel van deze brugfunctie de mens zijn eigen wezen weer gaat herkennen en een plaats gaat geven in de diepste materie op deze aarde. Maar ver, ver in de toekomst zal de ziel opgaan in de collectieve ziel en zal de collectieve ziel op een zoveel hoger plan worden getild, dat het uiteindelijk op zal gaan in dat wat u als de hoogste geestkracht kent.

 

Als dat gebeurt, leven er dan geen mensen meer op de aarde?

Dit is een te eenzijdige benadering. Zie de aarde niet alleen als de aarde, maar zie de aarde als een hele hoge entiteit die in haar eigen evolutie is en binnen deze evolutie draagt zij als het ware de evolutie van alles wat op deze aarde leeft. De grote kracht van moeder aarde is haar ontvangende principe, is haar gevende kracht, is haar transformerende functie. Maar alles wat er binnen dit zonnestelsel plaats vindt aan energie, alles wat er plaatsvindt in een verhoogde frequentie van energie waarin het bewustzijn collectief wordt opgetild daarin heeft ook deze aarde deze hoge entiteit een zeer belangrijke functie. Maar groeit zij ook mee in dit totale evolutie beeld. Wanneer u ver in de tijd kijkt zullen daar vele veranderingen plaats vinden. Deze hele evolutie zal steeds gaan veranderen in frequentie van bewustzijnsniveau. Het zal steeds verder als het ware uitdijen, het zal veel grotere velden zichtbaar maken in het bewustzijn van de mensheid. Het web wat momenteel om de aarde is, de laag die om de aarde is, is een laag die steeds dunner wordt. Het is het dunner worden van deze sluier om de aarde die maakt dat het web waarin de mensheid zich beweegt, waarin de mensheid collectief aanwezig is in welke functie deze mens ook heeft, steeds duidelijker verbinding krijgt met dat wat u kosmos noemt.

 Mijn zegen.

 

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven