×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

De angst voor confrontatie in de wereld is uiteindelijk de angst voor u zelf

 

U roept als ziel, u vraagt als ziel, u krijgt een antwoord in de wereld.

 

De wereld antwoordt u op de vraag die u uitzendt.

 

 

De vraag innerlijk van u aan de wereld is "confronteer mij met datgene waar ik zelf zo bang voor ben. De angst voor mijzelf is de angst die het grootste is." 

Het is niet de angst voor de wereld, het is de spiegel die u voor gehouden wordt over dat, wat u zelf aan u zelf kunt laten zien.

 

Wanneer u zich afstemt op deze angst en deze angst niet meer de beweging laat maken van het doen inkrimpen van uw bewustzijn, maar deze angst de mogelijkheid biedt om u in beweging te brengen, dan zult u uit dit veld stappen dat u steeds ahw heeft omspannen.

 

Wat steeds kleiner heeft doen zijn, dan wie u vanuit uw bewustzijn eigenlijk bent.

Wanneer u dit begrijpt, dan begrijpt u wanneer u in deze wereld geconfronteerd wordt met een aantal zaken, dit iets is wat u zelf heeft uit gezonden waar in u een antwoord vroeg.

Kijk dan naar dit antwoord en laat het u dan niet teneer slaan, laat het niet meer indalen op het oude veld van angst wat u doet krimpen.

 

Laat het binnen komen in uw eigen hart. Ga dwars door alle angst prikkels heen en blijf dan staan, vanuit de diepste zelfliefde en vanuit het grootste zelfrespect.

 

U draagt de kracht, u heeft de sleutel in eigen hart.

 

Mijn Zegen.

Meer in deze categorie:

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven