×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

De oude manieren van Zijn zullen niet meer dienstbaar zijn aan de tijd van heden

 

De oude manieren van Zijn zullen niet meer dienstbaar zijn aan de tijd van heden

 

Laatste resten oude pijn verwerken op oude of op de nieuwe wijze?

 

Vraag: Ik begrijp dat die nieuwe energie ons allemaal raakt en ik vraag mij af of de energie die ik voel of ik daar ook deel van uit maak. Dat is dat ik negatieve beelden in mij had en heel vaak positieve opvattingen hoe dingen kunnen zijn. Als dat die energie is dan wil ik daar heel graag meer gestalte aan geven.

En mijn vraag is dan, hoe doe ik dat? Hoe breng ik in balans de oude pijn en het gemis om echt het leven ten volle te kunnen genieten en de vreugde van het ervaren dat dingen, als ik er positief over nadenk, dat ik daar dan nu wel deel van uit kan maken. Dus niet helemaal euforisch  raken , maar ook niet verzinken in het verdriet. Kunt u mij daar een handleiding voor geven of een advies?

 

De oude pijn valt op de oude voedingsbodem. De oude pijn is de oude verbinding met dat deel zoals ik u dat net heb geschetst in de inleiding. Deze oude pijn heeft zijn zeggingskracht gehad in uw leven. Datgene wat u nog ervaart zijn restanten. Deze restanten kunnen op deze nieuwe weg een andere plaats  gaan vinden wanneer u zichzelf als prioriteit stelt dat datgene wat u innerlijk zoveel vreugde kan schenken, dat u op dit moment in het nu van uw eigen bewustzijn dat als prioriteit steeds voor ogen zult houden en daarnaar gaat leven. Oude pijn en oude herinneringen in een mensenleven, kunnen ook een valkuil zijn om datgene wat zich aandient in het leven, wat belangrijk is om naar te kijken uit de weg te gaan en terug te vallen in dat wat al zo goed gekend wordt.

 

Wanneer u dit gaat begrijpen dan begrijpt u ook datgene ik in de inleiding heb uitgelegd. Zoals ik ook begrijp dat u dat nog niet allemaal hebt kunnen onthouden. U zult daar steeds dieper in uw bewustzijn achter gaan komen wanneer datgene ik heb gezegd terug zult horen, dan zult u weten. 

 

Weten in uw hart wat te doen. En deze energie, zoals ik het heb geschetst, raakt zeker al datgene aan wat in uw bewustzijn aanwezig is.

 

Maar de voedingsbodem waarop het zich neer kan laten, is een voedingsbodem die werkelijk zijn plaats zal verlaten. Dus het is zaak om deze voedingsbodem goed te gaan doorzien. En ook vooral uw eigen handelen te gaan doorzien. Daarin voor u zelf te gaan constateren of het er nog werkelijk toe doet het op de oude wijze te doen of dat u zichzelf nu werkelijk de plaats biedt die u toekomt. En juist de kracht in uw eigen veld aanwendt om dit te doorbreken. De oude manieren van zijn zullen niet meer dienstbaar zijn aan de tijd van heden. 

 

Ik wil u daar nog iets op toe gaan lichten. Wanneer ik u dit zo uitleg zou het op de oude voedingsbodem terecht kunnen komen waarin u het gevoel zult kunnen hebben dat u dan ontkend   Niets is minder waar. Het is zoals ik zei al zo lang gekend. In de nieuwe fase van de groei van uw bewustzijn vraagt het nu niet meer om te ontkennen, niet meer om er in mee te gaan, maar om het te erkennen. Het te registreren. Het te registreren en het dan ook op zijn oude plaats te laten. Dan zal daar ook een verschuiving plaatsvinden. 

 

Mijn zegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven