×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

De weg naar je Hart blijven vinden

 

Hoe blijf ik de weg naar mijn hart vinden om in de beweging en de trekkracht van alledag in de buitenwereld, mezelf volledig zichtbaar te maken, vanuit mijn hart.

 

 

Door u iedere dag opnieuw te realiseren dat de enige weg alleen maar is, te vertrekken iedere dag vanuit het binnenste van uw hart de wereld in. En dat het hart mag worden geraakt door het leven, iedere dag opnieuw, en dat uw hart verbonden is met uw eigen onderbewustzijn. En dat daardoor, door de liefdesstroom vanuit uw eigen ziel er steeds meer vanuit dat onderbewustzijn voelbaar en zichtbaar zal worden. 

 

Maar waarin u zich nu kan realiseren dat u daaraan niet meer ten onder hoeft te gaan. Omdat dat een deel is, onderdeel heeft uitgemaakt van de vorming van wie u bent, van de vorming van uw bewustzijn en dat daarin er steeds opnieuw aspecten blootgelegd zullen gaan worden, waar u vanuit uw hart naar kunt kijken. 

 

Maar steeds ligt daarin voor u de keuze, vanuit welk punt verhoudt u zich tot dat wat zichtbaar wil worden in uw zelf. Trekt u zich weer terug in dat deel wat u klein maakt, of durft u in uw eigen autoriteit, vanuit uw eigen hart te zien wat daar speelt en te begrijpen vanuit het hart waarom het speelt en dat manifest te maken in het leven van alledag.

 

Zonder krachtsverlies, zonder krachtsverlies van de wortels van dit leven, maar te zien, te zien wat er speelt, te zien wat daar wordt aangereikt. 

 

Maar ook te weten van de kracht, de kracht daarachter die duwt en duwt omdat hij zichtbaar wil maken.Het is de kracht die weet van de momenten waarop het zichtbaar moet zijn, waarop er gewerkt kan worden aan dat wat dan van het grootste belang is, zonder verlies van kracht.

 

Mijn zegen.  

Meer in deze categorie:

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven