×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

Dierenrijk

 

Ik wil graag weten op welke manier dat het dierenrijk de grote sprong in bewustzijn van de mensheid ondersteunt.

 

Het dierenrijk.

 

Op dit moment van uw evolutie heeft de functie om te laten zien als spiegel voor de mens en vooral de dieren in uw westerse wereld, hoe het is om als mens ook vanuit een hele diepe, diepe trouw-zijn aan het Zelf in het leven kunt staan en tegelijkertijd vanuit een enorme diepe liefde.

 

Er wordt veel liefde getoond vanuit het dierenrijk. Er wordt veel aangegeven vanuit het dierenrijk wat de liefdeloosheid der mensheid aangaat. Het omgaan vanuit de mensen met het dierenrijk wordt vaak via het dierenbewustzijn, vooral de laatste periode van uw leven, duidelijk weerspiegeld in dat wat ziektebeelden vanuit het dierenrijk laten zien aan de mensheid.

 

Wanneer er niet wordt doorzien dat de dieren in het algemeen, de functie van de onvoorwaardelijkheid, maar ook trouw-zijn spiegelen aan het bewustzijn van mensen, en mensen de dieren vanuit hun niet-weten blijven misbruiken vanuit dat eigen belang, zal daarin wanneer de liefdeloosheid daar in de verbindingsdraad tussen de mens en het dier is, steeds opnieuw door het dierenrijk zichtbaar worden gemaakt. Waar de mens die dat ook werkelijk in handeling zet, zich toe verhoudt. Het spiegelt de mens steeds opnieuw.

 

En natuurlijk is het zo, dat vele dieren op uw aarde de functie hebben om werkelijk ten opzichte van de mens dienstbaar te zijn. Ze zijn dienstbaar op allerlei verschillende manieren. Ze zijn dienstbaar aan de groei van de mens zo de mens ook dienstbaar is aan de groei van het dierenrijk. Maar in de wisselwerking daartussenin zit vaak de machtstrilling van de mens ten opzichte van het dier. En daarin ontstaat de misvorming. En dat wat zich misvormt heeft, zal uiteindelijk weer tot zijn eigen middelpunt willen komen. Zal uiteindelijk weer tot zijn oorspronkelijke vorm willen komen. Vandaar hetgene zo zichtbaar wordt gemaakt door het collectief der dieren aan de mensheid.

 

Mijn Zegen.

 

 

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven