×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

Herinner u Uw eigen Goddelijkheid

 

Herinner u, ten diepste, altijd, uw eigen Goddelijkheid, uw eigen Goddelijke verbinding en niet alleen de uwe, maar van ieder mens die op deze wereld leeft. Uw Goddelijke verbinding, uw Godsvonk, verbindt datgene wat leven heeft, dát is de werkelijke verbinding, die als het ware bijeen wordt gehouden door de onvoorwaardelijke Liefde. En het is juist deze Liefde, die deze wereld het leven heeft gegeven.

Altijd zal er deze verbinding zijn, altijd zal er deze Liefde zijn, deze Liefde die niet alleen horizontaal maar ook verticaal zó voelbaar is voor u allen.

Altijd zal daar, ook horizontaal, maar verticaal, de wisselwerking zijn tussen deze Liefdesenergie, maar ook u altijd het draagvlak bieden, datgene in úw leven neer te zetten wat u neer wilt zetten.

Ieder mens in dit leven heeft dus zijn eigen levenslessen. En wanneer u begrijpt, dat uw bagage niet dezelfde inhoud heeft als dat van de ander, dan zult u ook begrijpen dat u nooit meer zult kunnen oordelen over het gedrag van die ander, omdat de bagage een andere is.

Wanneer  u dit soort principes in uzelf een plaats gaat geven, kijkt u met mededogen, niet vanuit medelijden, want nóóit zult u in staat zijn om mee te lijden met de ander.

U kunt er zijn op basis van uw hart, u kunt er zijn op basis van mededogen, u zúlt er zijn op basis van mededogen, maar realiseert u zich ten aller tijde, dat u altijd in staat bent, datgene in concrete vorm, in uw leven, néér te zetten, waar uw hart u om vraagt.

Laat nóóit meer datgene in uw leven u beperken zoals dat zo vaak in uw leven is gebeurd, maar laat los en weet dat er steeds het draagvlak is waarin ú ingebed bent, en waarin u altijd in de verbinding zult zijn vanuit uw eigen Godsvonk, met dat wat de Oerbron heet.

In diepe liefde, moge Gods zegen op uw aller leven rusten.Aum.

 

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven