×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

In het grote veld van bewustzijn waar u uw incarnatie heeft geplaatst

Het ene bewustzijnsveld wat deze totale schepping volkomen omhult en doordringt. Het is een ademend veld. Het is wat u allen wellicht zult kennen, het veld van de adem Gods waarin u allen als het ware wordt in- en uitgeademd. U bent daar steeds in ingebed. U heeft daarin uw eigen bewuste plaats ingenomen, zo u zich dat ook bewust zou willen zijn.

Veelal wordt het bewustzijn door de mens uitgelegd in een vorm van gelaagdheid. De gelaagdheid wordt door de mens vaak op die manier benoemd omdat bewustzijn nu eenmaal een onderwerp is in het menselijk kunnen bevatten wat moeilijk grijpbaar is omdat het met energie te maken heeft. Bewustzijn is niet een gelaagd veld. Het wordt als ware door de mens wel als zodanig ervaren, maar het bewustzijn is één groot veld van dat ene bewustzijn.

Het ene bewustzijnsveld wat deze totale schepping volkomen omhult en doordringt. Het is een ademend veld. Het is wat u allen wellicht zult kennen, het veld van de adem Gods waarin u allen als het ware wordt in- en uitgeademd. U bent daar steeds in ingebed. U heeft daarin uw eigen bewuste plaats ingenomen, zo u zich dat ook bewust zou willen zijn. Uw incarnatie heeft als het ware om het maar even zo te noemen, heeft wortel geschoten in dit veld van bewustzijn en daardoor de verbinding heel duidelijk gezocht in dat ene veld van bewustzijn, maar wat vaak nog niet herkend kan worden door het bewustzijn van de mens van alledag.

Het ene bewustzijnsveld is een heel groot veld wat voor heel veel mensen op uw aarde nog niet te beseffen is. Er zit nu eenmaal in het opnamevermogen vanuit het denken der mensheid een bepaalde mate van plafond. Er is niet alles op dit moment op uw aarde al te begrijpen waarin de mens als eigen bewustzijnspunt is ingebed, waar deze mens begrip over kan krijgen. Het is alleen gelegen vaak in het aanvoelende vermogen om daar ook enig zicht op te krijgen.

Het ligt nu eenmaal in ´s mensens aard om ook daar grip op te krijgen. Niet alleen begrip maar ook werkelijk houvast te kunnen voelen. Vandaar dat het bewustzijn in zijn algemeenheid vaak wordt uitgelegd in een vorm van gelaagdheid omdat u allen als mens nu eenmaal leeft in de wereld van de vorm.

 

Mijn Zegen.

 

 

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven