×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

Kan positief creëren in de toekomst bijdragen aan integratie?

 

Op welke wijze kan creëren, en dan positief creëren in de toekomst bijdragen aan integratie?

 

 

Ik heb u gezegd dat het heden de toekomst zal kleuren, het gaat dus niet zozeer om  die toekomst, want de toekomst is tevens ingebed in het heden. Dat wat u nu aan integratie doet, wat u nu aan integratie wil doen, zal dus zeer diep door uw eigen bewustzijn bekeken dienen te worden. Dit is namelijk een proces dat uit verschillende trillingen bestaat. Dit proces van integratie, waar ik met u over spreek, vraagt een hele diepe manier van inzicht in uzelf en daarin ook uzelf te ontslaan van allerlei voorwaarden die u in de creatie naar de toekomst zou willen vormgeven. Dit zou niets te maken hebben met de integratie waar ik met u over spreek.

 

Ontdoe uzelf van alles sluiers vanuit het denken, ontdoe uzelf van alle oude sluiers van twijfel, van illusie, van alles wat eventueel in een soort van veiligheid wordt gesteld, wanneer u u nu iets zou creëren wat daardoor voor de toekomst handzaam zou zijn.

 

Dit heeft niets te maken met het bewustzijn waar ik met u over spreek. Uw bewustzijn heeft te maken met dat u zichzelf helemaal kunt gaan ontleden, dat u zichzelf op een andere waarde gaat schatten, dat u uw eigen kracht gaat zien en dat u die kracht gaat leven. En dat u weet vanuit uw hoogste Wil en vanuit de diepste Liefde in uw eigen hart dat het juist deze kracht is die steeds meer zal openbreken.

 

Openbreken in dat wat u werkelijke vertegenwoordigt, waarin het vertrouwen zo diep gestalte zal krijgen in de eigen wortels, in uw eigen authenticiteit, in dat wat uw eigen autoriteite betekent, in uw eigen hart, dat het er niet meer toe doet wat de toekomst wel of niet zal zijn  vanuit uw denken. Maar dat u vanuit dat vertrouwen volledig in de stroom zult zijn, aanwezig zult zij  in de stroom die uw leven heet. Mijn zegen.

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven