×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

Kwetsbaarheid in de man

Wat ik mij afvraag is hoe ik in dit leven moet omgaan met de kwetsbaarheid van mijzelf en dat van anderen?

Kwetsbaarheid in het leven is vaak een energieveld die mensen ervaren als een zwakheid. Kwetsbaarheid in dit leven voor de mens een hele grote krachtbron. Kwetsbaarheid in het leven als man is niet altijd gemakkelijk om dat een plaats te geven omdat er nog steeds een patroon in de maatschappij bestaat die mannen nog niet toestaat kwetsbaar te mogen zijn.

 

Maar toch in deze tijd van evolutie zal juist de man toch zeer te maken krijgen met zijn vrouwelijke kant met zijn kwetsbaarheid. Als u vraagt hoe om te gaan met mijn kwetsbaarheid en met dat van de ander dan zult u eerst met uw eigen kwetsbaarheid dienen te leren omgaan. Uw vrouwelijkheid in dit leven als man mag een plaats krijgen. Iedere man draagt een vrouwelijke pool, iedere vrouw een mannelijke pool en de mannelijke pool in de vrouw is de daadkracht, is de wilskracht, is het neerzetten wat een vrouw innerlijk beweegt.

De vrouwelijke pool in de man is juist het tegenovergestelde. Het is in uw leven als man belangrijk u los te maken uit oude traditie, uit oude patronen uit deze maatschappij, u zelf niet meer te verhouden tot dat wat de maatschappij eigenlijk van u verlangt als man maar te voelen in uzelf welke kwetsbaarheid daar nu zo daadwerkelijk aanwezig is en daarmee naar buiten te treden dan zult u niet alleen als man maar ook als mens in evenwicht komen en zult uzelf niet meer te hoeven overstemmen in alles dat zo groots voelt in u maar zult u vanuit een innerlijk evenwicht reageren vanuit deze gevoelslaag want het is juist de kwetsbaarheid die de mens brengt naar zijn eigen diepste spirituele gevoeligheid.

 

 

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven