×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

Ontvouwing nieuw bewustzijn

Als ik probeer de bereidheid te hebben om steeds te kijken vanuit het nieuwe bewustzijn, zal zich dan ook aan mij gaan ontvouwen waarvoor ik gekomen ben?

Ik heb gezegd dat deze weg, dat deze manier van kijken, dat deze verbinding met het ruimere bewustzijn niets verhullend is. En wanneer iets niets verhullend meer is, omdat de keuze is geweest niets meer te verhullen. Dan zal zichtbaar worden, datgene wat zichtbaar gemaakt wil worden, wat gezien wil worden en doordat het gezien wordt zal daaruit voortvloeien de beweging.

Wanneer dit proces op deze manier plaatsvindt, zal steeds opnieuw waakzaam te dienen worden omgegaan met het feit dat hele oude delen nog steeds een hele oude trekkracht op het nieuwe proces proberen los te laten.

Oude verbindingen zullen pas dan verbroken zijn, als er werkelijk in de wil wordt gestaan en de mens vanuit de verbinding, steeds opnieuw via deze wil, kijkt en zich bewust is van hetgene hij ziet. En daarnaar handelt, vanuit verbinding, vanuit een diepe verbinding van binnenuit naar buiten toe.

En zich niet meer verliest, vanuit zijn normaal gekende bewustzijn van alledag, zich te verliezen in de buitenranden van dat bewustzijn. Want juist in de buitenranden van dat bewustzijn liggen al die delen die tot dusver toe dienstbaar zijn geweest, maar die nu samen zijn gekomen in dat wat ik net heb uitgelegd.En wanneer de trekkracht van die buitenranden van dat bewustzijn zich steeds opnieuw kunnen blijven doen gelden, op deze nieuwe weg, in deze nieuwe weg van bewust kijken en vanuit bewustzijn te zijn, dan zal de trekkracht van deze buitenkant een veel andere invloed gaan krijgen dan dat wat u kende.

Het zal u daarin in verwarring brengen, het zal u uit balans brengen. En daarom is het van belang dat u alert blijft op het richten van dat bewustzijn. En steeds vanuit die verbinding in het richten van dat bewustzijn, helder aanwezig in het leven staat, wetend dat u steeds opnieuw de keuze heeft om te kijken en te zien.

 

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven