×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_k2.item

Bewustzijnsbenadering diverse godsdiensten

Bewustzijnsbenadering diverse godsdiensten

Wanneer u allen kijkt naar de verschillende soorten van godsdiensten op deze wereld dan zult u daar ook de verschillende lagen van de bewustzijnsbenadering daarin ervaren.

Er zijn ook heel veel natuurvolkeren die op een bepaalde wijze hele religieuze manieren van godbelijdenis hebben. Dit is veelal via de natuurwetten waarin zij dit plaats laten vinden. Er zijn allerlei andere soorten van het belijden van dat wat religiositeit in zich draagt.

Het is belangrijk voor u allen om te zien dat wanneer godsdiensten in een kader worden geplaatst dat wij daardoor als het ware ons allen verschuilen, u allen verschuilt in een soort van afgeslotenheid die mensen die zich daar niet in kunnen vinden uit zouden sluiten.

Wanneer u begrijpt dat de nieuwe tijd bezig is te ontwaken en dat er in deze tijd van u wordt gevraagd het hart volkomen te ontsluiten en wanneer een mens die zich ontsluit dan ook de ander toe wil laten, zal daar niets anders kunnen zijn dan ook te zien de schoonheid van iedere godsdienst op zich.

In het hart van de schoonheid van de godsdiensten te kunnen kijken betekent ook het eigen hart daarin te laten ontwaken het hart te openen en daardoor ook de ander volkomen toe te laten,

zonder enige vorm van oordeel,

zonder enige vorm van afkeuring,

zonder enige vorm van oude mentale gekleurdheid,

maar vanuit een nieuwe manier van ontvangen.

Het ontvangen in het eigen nieuw geopende hart zal daardoor ook een hele andere trilling teweeg brengen in de collectiviteit van de belijdenis van al deze godsdiensten.

Ook daarin zal dan een vernieuwing van eenheidsbewustzijn zichtbaar gaan worden.

Mijn zegen.

 

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven