×

Opmerking

Aimy H1 Heading: Context: com_easyblog.entry

Blog & Nieuws van Berry Vincenta

In mijn nieuwe blog plaats ik stukjes tekst ( doorgevingen) om te overdenken en zaken die me bezighouden wat ik met u wil delen. U kunt zich abonneren op mijn blog en als ik dan iets plaats wordt u daarvan per email op de hoogte gesteld.
Fontgrootte: +

“Even” een Nieuw Licht op het heden en bewust-Zijn, een her-innering..”

Wereld-in-beweging Wereld in Beweging

“Even” een Nieuw Licht op het heden en bewust-Zijn, een her-innering..”

In deze fase van de Evolutie binnen de Schepping waarin we als mens leven ,groeien en sterven en weer terug keren om aan dat volgende, gekozen leven te groeien. Zijn er toch velen nog onbewust van hun eigen Hercreatie-vermogen… door Licht, jouw Licht.. Even her-inneren: Deze Schepping in dit Zonnestelsel alsook vele ander zijn gecreëerd door de Hoogste bron, de Ene, God, Allah ,de Oerbron of hoe men deze Onnoembare Energie kan uitdrukken. Wij, als levend mens “weten’ vaak wel dat we hieruit, uit deze Bron van Creatie werden “geboren” maar durven we écht te weten? Dat wij dus afstammelingen zijn van deze Goddelijke Bronkracht, en wij dus dat Godsdeel ín ons dragen? Wij dus de levende uitdrukking daarvan zijn… Maar wéten… ? Vaak is het innerlijk voelbaar bij velen als “véél te groot, die goddelijke jas voor mij, wie ben ík dan wel ?” Nou, een uitgezondene uit die Bron…En... jij en ik hebben de opdracht aanvaard hier te zijn Hier en Nú..

In deze tijden van chaos , verdeeldheid en non bewustzijn… vanuit een Goddelijk Plan! Durf jij dit opnieuw écht te weten en te aanvaarden dat jij een van de medebouwers aan deze nieuwe Tijd en Aarde bent ? Scheppend, een andere realiteit?Jaja BerryVincenta allemaal prachtig hoor, maar nu? hoorde ik je denken… Nu is jEZÉLF te erkennen, NÚ op dit moment!! Los te willen komen van het Wereldse drama, hoe lastig ook soms maar te willen begrijpen, dat niemand erbij gebaat is naar buiten te blijven wijzen en daardoor verdeeldheid in stand houden, ipv op zoek te gaan de Eenheid... en dat iets anders mogelijk wil worden… wil ontstaan en tevoorschijn komen… in en door jouw Licht !! En laat je dan zien dat ook jij dat oude Veld niet meer zult willen voeden met deze verlaagde trillingen via gedachten en emoties als creatiekrachten die alle pijn en chaos daardoor in stand houden… Jezelf te gaan verhouden tot jouw her –creatievermogen. En ook de verantwoordelijkheid zult willen nemen door Hartekracht vanuit jouw Zielelicht. Zonder faalangst. Voor die eigen Wijsheid, die Grootsheid!!!

Nú is het moment jouw Licht te schijnen op. Nieuw innerlijk willen voelen/ervaren/zien/De Wereld zoals in het huidige Hologram jou getoond wordt. En waarvan velen denken dat DIT dé waarheid is. Terwijl: Wanneer JIJ jouw Licht nogmaals laat schijnen zonder vooroordeel Jouw innerlijke frequentie stijgt. En je dieper zult kunnen schouwen in de wereld om je heen en jouw sluiers gaan verdwijnen, jij gaat echt begrijpen op een helder niveau van jóuw bewustZijn zonder verblinding van de massa (het meezuig effect). Door dat jouw eigen, Goddelijke vermogen van Scheppingskracht zeer actief zal worden zodat jij Jouw Zelf ziet in deze tijd, opnieuw met de innerlijke ogen van Nú! Jij weet opnieuw dat deze oude Wereld van Chaos alleen maar sneller kan veranderen door massale Hartintenties van een Nieuwe Samenleving gebaseerd op: Gelijkwaardigheid, Liefde en verbinding en vooral: Waarheid vanuit Goddelijke Wetten”. 

Zet ook jouw Droom neer in jouw Hartintenties, jouw gedachten, want dit alles is Creatiekracht! Energie volgt de gedachte in álles…en frequentie daalt of stijgt... In meditatie, Licht verbonden met elkaar in de herkenning van elkaars Veld, horizontaal en verticaal, In onvoorwaardelijke, hoogste Liefde voor álles… Ook het “duister”. Een stralende Wereld die gloort. Niet een Wereld van Hoop die wacht op “van buitenaf". Maar een Nieuwe Wereld van gezamenlijke Her creatie van ‘van binnenuit "! En zie: Jouw Zelf zichtbaar, voelbaar, autonome Goddelijke Kracht zo duidelijk… En jij? WILT hier Zíjn , in volle aanwezigheid NÚ… in deze tijdslijn. Weet dan opnieuw: Jouw Lichtkracht ként geen grenzen. Geen andere weg... alleen de weg van de Liefde... 

In Liefdevol Licht met jou verbonden! BerryVincenta

1
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/blik-op-de-we...
DE AARDE IS IN TRANSFORMATIE. HELP JE MEE?????
 

Blog Kalendar

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.

Gastenboek Berry Vincenta

Volg ons op Social Media:
Ga naar boven