enfrdeitptrues

Blog & Nieuws van Berry Vincenta

In mijn nieuwe blog plaats ik stukjes tekst ( doorgevingen) om te overdenken en zaken die me bezighouden wat ik met u wil delen. U kunt zich abonneren op mijn blog en als ik dan iets plaats wordt u daarvan per email op de hoogte gesteld.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://berryvincenta.com/

Hier ben ik heel benieuwd naar......

Waar ben ik heel benieuwd naar???

Naar dit:

HOE HEBBEN JULLIE DEZE LAATSTE WEEK ERVAREN??

Graag zie ik de reacties......

Hartegroet BerryVincenta

0
Gechannelde Lezing: 'Gevangen in Vrijheid' ( De in...
Gechannelde Lezing' De innerlijke breuk'?
 

Reacties 2

Gast - Jan Willem op zondag 22 januari 2017 20:48

Lieve Berry,

Als ik het goed goed zie, ben ik de eerste die aftrapt. Dat je heel benieuwd bent hoe wij deze laatste week hebben ervaren, is een logische vraag, want een nieuwe president van het machtigste land – op dit moment nog – trad aan en gezien de turbulente campagne met erg botte opmerkingen, was ik erg benieuwd hoe de installatie zou uitpakken en of hij zich nu ‘presidentieel’ zou gaan gedragen.
Van dat laatste is mijns inziens nog geen sprake en dat stelt mij stevig teleur. Barack Obama heeft in zijn installatierede van 2008 nadrukkelijk aangegeven dat de campagne voorbij is en dat het volk weer verenigd moet worden. Donald Trump gaf daarentegen wederom een sneer naar de gevestigde orde, de politieke elite van Washington. Zijn belofte dat de macht nu aan het volk wordt gegeven, klinkt heel nobel, maar in de praktijk onuitvoerbaar.
Ik blijf het dus nauwkeurig volgen en schrijf er zelf (veel) blogs over, want spiritueel kan ik jouw channeling over deze inauguratie goed volgen en begrijp ik de uitgesproken woorden heel goed, maar spiritueel begrijpen is nog wat anders dan de feitelijke uitvoering van deze transitieperiode, de overgang naar een hogere dimensie. Daarvan was bij Trump naar mijn indruk geen sprake. Wat een verschil dus tussen de wetmatige plannen met deze Aarde en de uitvoering daarvan door gewone mensen!
Daarom ben ik erg benieuwd naar het vervolg, maar heb daarbij geen angst, want ik ben ervan overtuigd dat wat gebeurt moet gebeuren. Maar het inzicht is wel geboren dat de huidige verkiezingsprocedure niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd en dat geldt ook voor ons land. Althans, dat is mijn mening.
Trouwens mijn complimenten voor de nieuwe techniek op jouw site, waar nu alle teksten te beluisteren zijn. Wat ideaal is dat!
Ik hoop hiermee naar jouw bedoeling geantwoord te hebben. We gaan spannende tijden beleven en ik ben dus ook benieuwd naar jouw volgende doorgevingen!
Liefs, Jan Willem

Lieve Berry, Als ik het goed goed zie, ben ik de eerste die aftrapt. Dat je heel benieuwd bent hoe wij deze laatste week hebben ervaren, is een logische vraag, want een nieuwe president van het machtigste land – op dit moment nog – trad aan en gezien de turbulente campagne met erg botte opmerkingen, was ik erg benieuwd hoe de installatie zou uitpakken en of hij zich nu ‘presidentieel’ zou gaan gedragen. Van dat laatste is mijns inziens nog geen sprake en dat stelt mij stevig teleur. Barack Obama heeft in zijn installatierede van 2008 nadrukkelijk aangegeven dat de campagne voorbij is en dat het volk weer verenigd moet worden. Donald Trump gaf daarentegen wederom een sneer naar de gevestigde orde, de politieke elite van Washington. Zijn belofte dat de macht nu aan het volk wordt gegeven, klinkt heel nobel, maar in de praktijk onuitvoerbaar. Ik blijf het dus nauwkeurig volgen en schrijf er zelf (veel) blogs over, want spiritueel kan ik jouw channeling over deze inauguratie goed volgen en begrijp ik de uitgesproken woorden heel goed, maar spiritueel begrijpen is nog wat anders dan de feitelijke uitvoering van deze transitieperiode, de overgang naar een hogere dimensie. Daarvan was bij Trump naar mijn indruk geen sprake. Wat een verschil dus tussen de wetmatige plannen met deze Aarde en de uitvoering daarvan door gewone mensen! Daarom ben ik erg benieuwd naar het vervolg, maar heb daarbij geen angst, want ik ben ervan overtuigd dat wat gebeurt moet gebeuren. Maar het inzicht is wel geboren dat de huidige verkiezingsprocedure niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd en dat geldt ook voor ons land. Althans, dat is mijn mening. Trouwens mijn complimenten voor de nieuwe techniek op jouw site, waar nu alle teksten te beluisteren zijn. Wat ideaal is dat! Ik hoop hiermee naar jouw bedoeling geantwoord te hebben. We gaan spannende tijden beleven en ik ben dus ook benieuwd naar jouw volgende doorgevingen! Liefs, Jan Willem
Gast - Berry Vincenta op maandag 23 januari 2017 12:31

Dank je wel voor je reactie, JW ! Het lijken ook schijnbare tegendelen, maar toch... Ik ga binnen kort een Channeling geven met als titel : Gevangen in Vrijheid en dit alles zal zeker ook aan de orde komen (hoor ik )
Wat onszelf betreft vonden we de afgelopen week zo vervreemdend, maar ook alle planning liep anders...

Een heel onrustige week , niet alleen wbt Trump.. meer het gevoel controle los te laten op eigen plannen en aandacht erbij te houden..

Het eigen innerlijk gevoel ..over de gehele week ..

Warme Hartegroet ,
BerryVincenta

Dank je wel voor je reactie, JW ! Het lijken ook schijnbare tegendelen, maar toch... Ik ga binnen kort een Channeling geven met als titel : Gevangen in Vrijheid en dit alles zal zeker ook aan de orde komen (hoor ik ) Wat onszelf betreft vonden we de afgelopen week zo vervreemdend, maar ook alle planning liep anders... Een heel onrustige week , niet alleen wbt Trump.. meer het gevoel controle los te laten op eigen plannen en aandacht erbij te houden.. Het eigen innerlijk gevoel ..over de gehele week .. Warme Hartegroet , BerryVincenta
Gast
maandag 25 mei 2020

Captcha afbeelding


Blog Kalendar

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven