enfrdeitptrues

Blog & Nieuws van Berry Vincenta

In mijn nieuwe blog plaats ik stukjes tekst ( doorgevingen) om te overdenken en zaken die me bezighouden wat ik met u wil delen. U kunt zich abonneren op mijn blog en als ik dan iets plaats wordt u daarvan per email op de hoogte gesteld.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://berryvincenta.com/

Zal er wereldvrede zijn? En ja in welk jaartal?

Zal er wereldvrede zijn? En ja in welk jaartal?

Wereldvrede heeft te maken met heel veel verschillende aspecten en heeft vooral ook te maken met de manier waarop de mensen deze wereld bevolken en daar waar vrede steeds onderhevig is aan allerlei persoonlijke voorwaarden zal wezenlijke en werkelijke vrede nog niet kunnen wortelen. Wereldvrede zal uiteindelijk ontstaan, maar wanneer er gevraagd wordt om een bepaald tijdsbestek dan zal daarin niet kunnen worden geantwoord omdat de mensheid de verandering vertegenwoordigt zoals u is uitgelegd en dat daarin ook de weg naar vrede ligt en wanneer deze vrede uiteindelijk collectief tot zijn eigen diepste worteling kan komen, dan zal daar ook wereldvrede uit kunnen ontstaan.


Maar datgene wat momenteel in uw wereld zichtbaar is, juist ten opzichte van onvrede, zijn de aandachtspunten van het NU, en daarom is het zo belangrijk dat velen met Bewustzijn deze vrede in zichzelf creëren, en te weten dat wanneer ik de verandering ben dat daar ook de vrede als basis in dient te liggen in mijn eigen dagelijkse  leven.
Deze vrede zal dan ook de verbinding maken met de ander en dit zal als een  sneeuwbaleffect op deze wereld zijn beslag gaan krijgen.
Maar het vraagt nogmaals alles van ieder individu want werkelijke vrede vraagt zoveel meer dan dat wat gedacht wordt in het hoofd.
Werkelijke vrede heeft vooral te maken met een volkomen durven autonoom te zijn in wie u bent en daarin vanuit de verbinding in het hart zo in evenwicht te zijn met dat wat het Leven geeft en niet wat het leven neemt.
Daar in volkomen overgave in mee te stromen en daar de vrede in te voelen. Volkomen in overgave te zijn aan het leven.

 

November 2016

0
Down to Earth al gezien??? Indrukwekkende ervaring
Reminder : Gechannelde lezing "Welk pad volgen in ...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 25 mei 2020

Captcha afbeelding


Blog Kalendar

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven