enfrdeitptrues

Blog & Nieuws van Berry Vincenta

In mijn nieuwe blog plaats ik stukjes tekst ( doorgevingen) om te overdenken en zaken die me bezighouden wat ik met u wil delen. U kunt zich abonneren op mijn blog en als ik dan iets plaats wordt u daarvan per email op de hoogte gesteld.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://berryvincenta.com/

Nieuwsbrief November

Dag lieve mensen,   November 2015

En weer is het een jaar vol beweging, beroering, ontreddering enzovoorts.
Vorig jaar jaar was de titel van de innerlijk ontvangen lezing door Berry Vincenta  “Uw Bewogen Hart wordt gevraagd.” En daaronder stond" Wat de onzichtbare Wereld  ons wil vertellen over de huidige , Grote Transformatie !!"
Dat  tijdsaanduiding een menselijk begrip is blijkt hier wel uit want het is nog steeds gaande en zal ook nog wel even voortduren. We zitten als mensheid immers in een gigantisch grote omwenteling en groeifase.

De titel van de Lezing van dit jaar is bekend.

‘’De Onthulling”

"De wereld van nu kent vele opgebroken wegen,zowel innerlijk als uiterlijk voor veel mensen..angst en onveiligheid collectief voelbaar.
Een grote stoffelijke alsook energetische  verschuiving van velden is gaande..
Welke  Kosmische duwkracht zit hierachter ?
En..
Wat wordt hier in  handeling van ons verwacht als bewust mens ?
Durven we te blijven vertrouwen ..?"

BerryVincenta   zal hierover weer een indringende Channeling geven op Zaterdag 19 december 2015 in het Zwarte kerkje van  Zuidschermer.
Let op!! Dit keer is het op Zaterdag!!!


     Zuidschermer ligt tussen Purmerend en Alkmaar.

Aanvang 14.00 uur                          Binnenkomst 13.30 uur
                 Entrée op basis van een donatie.
            Aanmelden en aangeven met hoeveel personen u komt  ivm beperkt aantal plaatsen via de mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u nog een Zielentekening wilt laten maken of u heeft een persoonlijke reading nodig dan kan dit in de praktijk of u kunt naar een beurs komen. Eind november en eind januari zijn we aanwezig op het Paranormaal Alternatief in Rijswijk en u kunt daarvoor kortingskaarten bestellen via de site van deze beursorganisatie.
En…. als u graag eens een keertje wilt komen schilderen vanuit uw ziel….dan kan dit nu ook in Rucphen over twee weken. Kijkt u hiervoor even op de site?? Daar staat veel info over deze leuke workshop of u leest eens even in ons gastenboek naar de ervaringen van mensen die dit al eens hebben gedaan bij ons.

We hopen u op een van onze activiteiten te zien.b2ap3_thumbnail_Schermafbeelding-2015-11-10-om-15.22.17.png
Warme groet Berry Vincenta en Jenny

 

0
De met Licht gevoede verantwoordelijkheid,
Waarom die angst voor andere religie??Wat kunnen w...
 

Reacties 2

Gast - Margreet de Carpentier op zondag 20 december 2015 20:17

Hallo Berry,

Ik wilde je bedanken voor de prachtige channeling gisteren er was een prachtige energie om allen mensen geplaatst.
Ik vond het jammer dat ik er na de pauze niet bij kon zijn. Ik heb van Jenny gehoord dat het heel bijzonder geweest is. Volgend jaar hoop ik als ik de mogelijk heb weer aanwezig te zijn.

Hallo Berry, Ik wilde je bedanken voor de prachtige channeling gisteren er was een prachtige energie om allen mensen geplaatst. Ik vond het jammer dat ik er na de pauze niet bij kon zijn. Ik heb van Jenny gehoord dat het heel bijzonder geweest is. Volgend jaar hoop ik als ik de mogelijk heb weer aanwezig te zijn.
Gast - Jenny ketelaar op maandag 21 december 2015 13:12

Ook wij hopen dat je er de volgende keer weer bij kunt zijn Margreet. Toch fijn dat je er was ondanks het feit dat je het niet helemaal hebt kunnen volgen.

Ook wij hopen dat je er de volgende keer weer bij kunt zijn Margreet. Toch fijn dat je er was ondanks het feit dat je het niet helemaal hebt kunnen volgen.
Gast
maandag 25 mei 2020

Captcha afbeelding


Blog Kalendar

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.

Gastenboek Berry VincentaBerry Vincenta on FacebookBerry Vincenta on YoutubeBerry Vincenta on TwitterSiteLock

Ga naar boven